Entressen Jukeboksi

Jukeboksi on Entressen kirjaston vieressä oleva monitoimitila, jossa järjestetään muun muassa lavatansseja ja tanssinopetusta, jammailusessioita, Vinyyliklubi, jossa kuunnellaan ja keskustellaan musiikista, sekä erilaisia konsertteja. Jukeboksissa on myös esiintymislava tapahtumia varten sekä pieni keittiönurkkaus, jossa on mahdollista valmistaa tarjoiluita.  

Tilasta löytyy myös soittohuone eli Musahuone, joka on äänen monitoimitila asiakkaille. Se toimii niin pienenä treenikämppänä, harjoitustilana kuin nauhoitus-studiona. Tilasta löytyy valmiiksi soittimia kuten sähkörummut, akustiset rummut, sähkökitara ja -basso vahvistimineen sekä kosketinsoittimet. Tilassa on tietokone, jossa on logic pro x ohjelma, mikseri ja joitakin mikrofoneja. Huoneessa pystyy nauhoittamaan laulua ja soittoa, jopa rumpumikit löytyvät.

Lue lisää Musahuoneen käytöstä ja ohjeista  www.varaamo.fi.

Jukeboksissa voi järjestää kaikille avoimia, maksuttomia tapahtumia yhteistyössä kirjaston kanssa. Tilankäyttömahdollisuutta voi kysyä: kirjasto.entresse@espoo.fi

Tilaa ei ole mahdollista saada maksulliseen tai yksityiseen käyttöön.  

Musahuoneen käyttö 

1. Päästäksesi varaamaasi tilaan tarvitset kirjastokortin (lainausoikeudella) ja voimassa olevan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Ilmoittaudu asiakaspalvelupisteellä.

2. Musahuoneen ikäraja on 15 vuotta.

3. Musahuoneen käyttöön ei tarvita musapassia eikä tietokoneelle erillistä salasanaa. 

4. Musahuoneenn käyttö on itsenäistä eikä siihen sisälly käytön opastusta.

5. Lue uudet päivitetyt käyttösäännöt. Hyväksyt ne, kun teet varauksen.

6. Noudata käyttösääntöjä ja varausaikoja säilyttääksesi studioiden käyttöoikeuden.

Lue lisää ja varaa soittohuone varaamosta.