Entressen tilat

Kokoustilojen varaaminen itsepalveluna Varaamosta:  https://varaamo.espoo.fi

Varaamo-ohjeita:

Kirjaudu sisälle Varaamoon joko YLE-tunnuksella, facebook-tunnuksella tai gmail-sähköpostiosoitteella (Varaamon sivun oikeassa yläreunassa.). Punaisesta Google-kohdasta pääsee gmail-tunnistautumiseen. Kun olet kirjautunut, valitse kohdasta: Mitä haluat tehdä? - > Pitää kokouksen tai työskennellä. 
 - Nyt tulet sivulle, jossa voit hakea tiloja. Kirjoita hakukenttään: entresse ja paina enter tai klikkaa: hae, niin näet Entressen kirjaston tilat. Voit varata Sinisen huoneen, Keltaisen huoneen sekä Ryhmätyötila Aistin.


HUOM! Jos käytät gmail-kirjautumista, varmista ettet ole kirjautuneena toisella tunnuksella selaimellasi Googleen tai kuin mitä aiot käyttää varaamiseen. Kannattaa kirjautua ulos eri gmail-tililtä tai käyttää toista selainta. Voit olla myös kirjautuneena selaimella gmail-tilille, vaikka se ei näkyisi. Google-hakusivulla voi kirjautua ulos oikeasta ylänurkasta, klikkamalla kuvaketta jne. 

Varaussäännöt

-  Tiloja voi varata 90 päivää eteenpäin
-  Varauksia voi olla yhtä aikaa 4 kpl
-  Tiloja voi varata enintään 4 tunniksi kerrallaan

Lyhin varattava aika on 30 min. Jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. 
 

Kysymykset

Kysymykset tilanvarausasioista mieluiten sähköpostitse: kirjasto.entresse@espoo.fi tai Info-tiskiltä p. 09 816 53776


Milloin voi varata tilan?

Kirjaston tiloissa voi järjestää tilaisuuksia vain kirjaston aukioloaikoina. Järjestäjät pääsevät kirjastoon vasta kun kirjasto on avoinna. 

Tarvitsetko järjestelyaikaa tilaisuuden alkuun ja loppuun?

Huonekalujen järjestelyyn, teknisten laitteiden valmisteluun ja siivoukseen kannattaa varata (tai pyytää varaamaan, jos kirjasto varaa tilaisuudelle ajan) 30 min tilaisuuden alusta ja lopusta. 

Tarjoilu

Tilaisuuksiin voi tilata tarjoilua esim. Entressen kauppakeskuksen kahviloista. Tilaisuuksiin voi tuoda myös omia tarjottavia. 

Ilmoittautuminen

Ennen varausajan tai tilaisuuden alkua ilmoittaudu Info-tiskillä! Virkailija avaa tarvittaessa oven tilaan ja saat kaukosäätimen.


Kannettavat tietokoneet

Läppärin voi lainata Pajassa sijaitsevasta läppärikaapista kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Myös omia tietokoneita voi käyttää.


Säännöt

-  Entressen kirjaston tilojen käyttäjien tulee huomioida kirjaston yleiset järjestyssäännöt. Kirjaston asiakkaat ja heidän viihtyvyytensä tulee ottaa huomioon. 
-  Tilan varannut yhdyshenkilö tai ryhmän vetäjä vastaa ryhmästä ja järjestyksen säilymisestä. 
-  Tuolit ja pöydät on siirrettävä takaisin omille paikoilleen, mikäli niiden järjestystä on muutettu. 
-  Mikäli on järjestetty jotain tarjoilua, tulee siivota jälkensä. 
-  Tilan tulee olla siisti, järjestyksessä ja tyhjä varausajan päätyttyä.

Kirjaston varattavien tilojen yleiset käyttösäännöt:

1. Kirjaston varattavat tilat ovat yksityishenkilöiden, yritysten, yhdistysten, Espoon kaupungin yksiköiden ja espoolaisten taloyhtiöiden vapaasti käytettävissä. Erikseen maksullisiksi merkityistä tiloista peritään yrityksiltä tilavarauksen yhteydessä mainittu hinta.
2. Varattu tila kalusteineen on varaajan käytettävissä sopimuksessa määriteltynä aikana.
3. Mahdollisten alkuvalmistelujen ja loppusiivouksen tulee sisältyä varattuun aikaan. Seuraavan varaajan tulee päästä aloittamaan, kun hänen oma varauksensa alkaa. 
4. Vuokrausajan päättyessä varaajan tulee jättää tila samaan kuntoon kuin se oli varausajan alkaessa.
5. Kirjastossa ei voi järjestää tilaisuuksia, joista otetaan pääsy- tai osallistumismaksu (koskien myös materiaalikuluja). 
6. Varaaja on korvausvelvollinen, mikäli tilan käyttäjät aiheuttavat vahinkoa kiinteistölle tai irtaimistolle. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi kirjaston henkilökunnalle.
7. Varattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus ei saa häiritä muuta kirjaston toimintaa, asiakkaita tai käyttäjiä.
8. Varattavassa tilassa järjestettävän tilaisuuden sisältö tai luonne ei voi olla ristiriidassa Suomen lain kanssa tai hyvän tavan vastainen.
9. Kirjastolla on tarvittaessa ja harkintansa mukaan oikeus evätä varaajan pääsy varattavaan tilaan tai keskeyttää varattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus, mikäli ilmenee, että edellä mainittuja sääntöjä rikotaan tai on rikottu.

Varattavat tilat

Sininen huone

Kokous- tai tapahtumatila, maksimissaan 50:lle henkilölle. Huom! Suuri sali, vähintään 5 hengen ryhmille.

Kirjasto avataan arkisin klo 8.00. Jos myöhästyt yli 15 min, tila vapautetaan muiden käyttöön.

Sininen huone on monikäyttöinen tila, jonka ryhmät voivat varata esimerkiksi kokouksia ja koulutuksia varten. Tilassa on 98" 4K näyttö ja äänet. Näyttöön voit liittää oman tietokonesi HDMI kaapeln kautta. Saatavilla on myös seuraavat adapterit: Displayport, miniDP, miniHDMI, USB-C. HUOM!:VGA-yhteyttä ei ole.

Maksuton kaikille yhdistyksille, Espoon kaupungin yksiköille ja espoolaisille taloyhtiöille. Jos edustat jotain organisaatiota, lisää varauksen kommenttikenttään organisaatiosi nimi. Silloin osaamme kysyttäessä opastaa tapahtumasi osallistujat oikeaan paikkaan.

Tilan hinta kaupallisille tahoille on 100€ alkavalta tunnilta. Ilmoita varaajan nimi, varauspäivä, kellonaika, mahdollinen yritys ja Y-tunnus ja postiosoite sähköpostiin: kirjasto.entresse@espoo.fi

Ryhmätyötila Aisti

Kokous- tai työskentelytila, maksimissaan 8:lle henkilölle. Huom! Vähintään 2 hengen ryhmille.

Jos myöhästyt yli 15 min, tila vapautetaan muiden käyttöön.

Tilassa on iso valkokangasseinä ja videoprojektori. Näyttöön voit liittää oman tietokoneesi tai älylaitteen (HDMI kaapeli/AppleTV).

Maksuton kaikille yhdistyksille, Espoon kaupungin yksiköille ja espoolaisille taloyhtiöille. Jos edustat jotain organisaatiota, lisää varauksen kommenttikenttään organisaatiosi nimi. Silloin osaamme kysyttäessä opastaa tapahtumasi osallistujat oikeaan paikkaan.

Lisätietoja voit kysyä myös sähköpostitse: kirjasto.entresse@espoo.fi