H32 lukusali

Etelä-Haagan kirjasto

Etelä-Haagan kirjasto on kodikas, valoisa ja lapsiystävällinen. Kaksikerroksinen vuonna 1964 rakennettu Etelä-Haagan toimipiste on alueen yhteinen kohtaamis- ja tapahtumapaikka, johon kaikki ovat tervetulleita. Iltapäivisin ala-asteen vieressä sijaitseva kirjasto täyttyy eläväisistä koululaisista, joille on tarjolla monipuolinen pelivalikoima, konsolipelivuoroja sekä satuhetkiä. Aikuisille on mm. kahviautomaatti, pieni kesäterassi sekä kierrätyshylly tarpeettomille kirjoille ja myös kodin tavaroille. Lainaamme poravasaran, energiamittareita, roskapihtejä, kävelysauvat. Myös koirat saavat pistäytyä kirjastossa.

Tilavaan 620 neliöiseen kirjastoon on esteetön pääsy pyörätuoleille ja lastenvaunuille. Kulkuliuska on leveä ja loiva, ja toiseen kerrokseen pääsee hissillä. Pihalla runsaasti pysäköintitilaa  ja pyörätelineitä. Kirjastossa on pieni varattava Oma Huone itsenäistä työskentelyä, kokouksia tai vaikka lukupiirejä varten. Huoneessa on myös ompelukone ja XBox-pelikonsoli. Lastenosasto sijaitsee alakerrassa ja viihtyisä nuorten nurkka yläkerrassa.

Tarjoamme tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille asiakkaille. Tervetuloa vauvojen lorupiiriin, aikuisten ja nuorten lukupiireihin, mielenkiintoisiin satuhetkiin, vuotuisjuhliin ja kaikkiin muihin tilaisuuksiin!