Etelä-Haagan kirjaston remontti alkaa marraskuussa

Etelä-Haagan kirjaston remontti alkaa maanantaina 16.11. Kirjasto on suljettu remontin takia 16.11.-29.12. Jo ennestään suosittu kirjasto pyyhkäisee pölyt yltään ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi entistä ehompaan ja valoisampaan tilaan 30.12. alkaen. Tätä on odotettu! 

Lastenosasto uusitaan, koko kirjaston pinnat maalataan, uusia valaisimia asennetaan ja vanhoja vaihdetaan. Asiakkaille tulee enemmän istumapaikkoja, kun esimerkiksi yläkerran vanha palvelutiski puretaan. Saamme jonkin verran uusia huonekaluja ja teidän asiakkaiden toivomia oleskelupaikkoja. Alakertaan tulee kaksi pienehköä palvelutiskiä sekä monitoimipiste, jossa on mm. kopiokone. Automaateista toinen tulee olemaan esteetön, joten sitä on lastenkin mukava käyttää. 

Etelä-Haagan kirjaston asiakkaat voivat valita varausten noutopaikaksi minkä tahansa toisen Helmet-kirjaston. Jos vaihtoehtoista noutopaikkaa ei ole valittu, varaukset menevät remontin ajan Pohjois-Haagan kirjastoon. Emme valitettavasti voi pitää Etelä-Haagan palautusluukkua auki, koska kuormat eivät kulje meiltä remonttikuukauden aikana. Onneksi sulku on näinkin lyhyt, ja toivon teiltä kärsivällisyyttä ja ymmärtämystä. Jos jokin asia mietityttää, olkaa yhteydessä kirjastoon, autamme mielellämme!

Terveyttä ja hyvää syksyä kaikille, 

Lauriina Vilkkonen
Kirjastonjohtaja
Etelä- ja Pohjois-Haagan kirjastot