Kierrätyspiste

Etelä-Haagan kirjasto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kierrättää itselle turhia tai tarpeettomia tavaroita, vaatteita tai kirjoja. Tee löytöjä tai lahjoita muille: toisen turha on toisen aarre!

Kierrätyspisteessä voit vapaasti tuoda ja viedä pieniä tavaroita ja vaatteita, mutta toivomme että ne ovat ehjiä ja puhtaita. Elintarvikkeet, nesteet, terävät esineet tai muut mahdollisesti vaaralliset asiat eivät kuulu kierrätyspisteeseen. Kovin suuria tavaroita ei myöskään kannata tuoda: tavaroiden on mahduttava hyllyyn. Tilaa on rajallisesti, eli mikäli aiot tuoda tavallista suuremman määrän tavaraa tai vaatteita, ota ensin yhteys kirjaston henkilökuntaan.

Kierrätyspisteen yhteydessä on myös kaksi ilmoitustaulua. Haagalaisten ilmoitustaulu on tarkoitettu lähialueen asukkaiden, yrittäjien ja yhdistysten palveluiden markkinointiin/tiedottamiseen. Ekoasiat-ilmoitustaululle on kerätty ajankohtaista tietoa kierrättämisestä, lähialueen erilaisista kierrättämismahdollisuuksista ja tulevista kierrätysaiheisista tapahtumista.

Lisäksi kirjastossa on kirjankierrätyskärryjä, johon voi vapaasti tuoda ja viedä kirjoja. Toivomme että kirjat ovat hyväkuntoisia ja puhtaita. Tilaa on rajallisesti, eli mikäli olet tuomassa suuremman määrän kerralla (esim. ison kassillisen), ota ensin yhteys henkilökuntaan.