Päiväkotiyhteistyö

Olet lämpimästi tervetullut päiväkotiryhmäsi kanssa kirjastoon! Kirjastot ympäri Helsinkiä tarjoavat monipuolisia palveluita alle kouluikäisille lapsille.Tältä sivulta löydät lisätietoa Etelä-Haagan kirjaston palveluista.

Päiväkotien yhteyshenkilö Etelä-Haagan kirjastossa:

Lenne Näyhö
lenne.nayho@hel.fi
09 3108 5032

Covid19-pandemian vaikutukset palveluihin

Noudatetamme kirjastoissa hallituksen antamia suosituksia tapahtumien ja päiväkotiyhteistyön osalta. Pandemiatilanteen pahentuessa päiväkotien ohjelmaa saatetaan joutua perumaan, mutta tällöin olemme aina suoraan yhteydessä mukaan ilmoittautuneisiin ryhmiin. Poikkeusolosuhteissa tiedotamme toimintatavoista myös sivulla helmet.fi/kouluyhteistyohelsinki ja kunkin kirjaston kotisivuilla Koulut ja päiväkodit -osiossa. 

Satutuokiot päiväkodeille

Järjestämme päiväkotiryhmille pyynnöstä omia satutuokioita ja toteutamme päiväkotien toiveita mahdollisuuksien mukaan. Kysy lisätietoja!

Kirjapaketit päiväkotiryhmille

Kaipaatteko kirjoja jostain tietystä aihepiiristä? Tutkitteko jotain ilmiötä, josta tahtoisitte tietää lisää? Voitte pyytää meitä keräämään teille kirjapaketin tietystä aiheesta. 

Itsenäinen kirjaston hyödyntäminen ryhmän kanssa

Päiväkotiryhmät ovat aina tervetulleita kirjastoon. Ohjattujen käyntien lisäksi ryhmät ovat tervetulleita lainaamaan ja palauttamaan kirjoja ja muuta aineistoa, sekä hyödyntämään kirjastoa omatoimisesti myös itsepalveluaikoina.

Satudiplomi

Lukeminen yhdessä on hauskaa, ja lisäintoa siihen voi saada ryhmän yhteisellä Satudiplomilla.

Kirjastokortti 

Voit hankkia päiväkotiryhmällesi oman kirjastokortin. Kortti voidaan tehdä kirjastokäynnin yhteydessä – muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksesi. 

Kirjaston materiaalipankki kouluille ja päiväkodeille

Materiaalipankista löydät ideoita ja sisältöjä mediakasvatukseen ja lukemaan innostamiseen.

Keskustakirjasto Oodin palvelut päiväkodeille

Lasten ja nuorten Oodi 
https://www.oodihelsinki.fi/