Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lautapeli-illat aikuisille

Rentoa pelailua hyvässä seurassa! Etelä-Haagan kirjaston lautapeli-iltaan ovat tervetulleita sekä vasta-alkajat että harrastajat. Illan isäntä (Jani) valitsee pelin tai pelit etukäteen, mutta pelitoiveita voi lähettää osoitteeseen: jani.keranen@hel.fi. Jani huolehtii myös sääntöjen selittämisestä ja niiden noudattamisesta, ja mielellään pelaa itsekin mukana! Ennakkoon ei siis tarvitse valmistautua mitenkään. Tervetuloa pelaamaan!

Peli-illat järjestetään kerran kuussa, torstaisin klo 17.30 alkaen.

Talven/kevään peli-illat:

19.1. Clank! A deck-building adventure: Kuka nappaa arvokkaimmat aarteet lohikäärmeen luolastosta? Vältä vaaroja, kerää liittolaisia ja varusteita, ja pakene ajoissa maan pinnalle! 

Lautapeliopas.fi-sivuston peliarvostelu löytyy täältä.

16.2. Libertalia: winds of Galecrest: Taivaspiraatteja, ryöstöretkiä, aarteita, juonittelua! Eniten dubloneita kerännyt merirosvo voittaa pelin! 

Lautapeliopas.fi-sivuston peliarvostelu löytyy täältä

16.3. Räävelin rohtotohtorit (The Quacks of Quedlinburg): Räävelin taikajuomamarkkinoilla pääset sekoittelemaan erilaisia taikajuomia padassasi. Pelin aikana pääset keräämään yhä parempia ainesosia, mutta varo ettet lisää pataan liikaa aineksia, tai soppa saattaa räjähtää silmillesi!

Lautapeliopas.fi-sivuston peliarvostelu löytyy täältä

13.4. Pandemic: Iberia: Vuosi on 1848, Iberian niemimaalla jylläävät kolera, malaria, lavantauti sekä keltakuume. Tässä yhteistyöpelissä pelaajat yrittävät hillitä tautien leviämistä ja samalla tutkia tauteja mahdollisten hoitojen kehittämistä varten.

Lautapeliopas.fi-sivuston peliarvostelu löytyy täältä

11.5. Camel up (2nd edition): Alkuperäinen Camel up (2014) on saanut parannellun version! Tässä kaoottisessa kamelien kilpajuoksussa voi tapahtua melkein mitä vain. Lyö vetoa etappien ja koko kisan voittajasta, ja yritä saada oma suosikki ensimmäisenä maaliin. 

BoardGameGeekin esittely löytyy täältä

Etelä-Haagan kirjasto

16.3.2023 klo 17.30 - 19.30

Viimeksi päivitetty 14.4.2023