Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lautapeli-ilta aikuisille

Rentoa pelailua hyvässä seurassa! Etelä-Haagan kirjaston lautapeli-iltaan ovat tervetulleita sekä vasta-alkajat että harrastajat. Illan isäntä (Jani) valitsee pelin etukäteen, mutta pelitoiveita saa esittää. Jani huolehtii myös sääntöjen selittämisestä ja niiden noudattamisesta, ja mielellään pelaa itsekin mukana! Ennakkoon ei siis tarvitse valmistautua mitenkään.

Tervetuloa mukaan! 

Syksyn 2022 lautapeli-illat:

18.8. Horrified - kauhuteemainen yhteistyöpeli. Tarvitsemme apuasi kyläläisten pelastamisessa ja Draculan ja Mustan laguunin hirviön kukistamisessa!

Esittely BoardGameGeekissä: https://boardgamegeek.com/boardgame/282524/horrified

15.9. Catan - palkittu lautapeliklassikko, johon tutustuminen kuuluu lautapelaajan yleissivistykseen. Pelaajat ovat uudisrakentajia, jotka asuttavat Catanin saarta rakentamalla teitä, kyliä ja kaupunkeja. Rakentamiseen tarvittavia resursseja kerätään kylistä ja kaupungeista, sekä käymällä kauppaa muiden pelaajien kanssa.

Esittely lautapelioppaassa: https://www.lautapeliopas.fi/peliarvostelut/catanin-uudisasukkaat-settlers-of-catan-die-siedler-von-catan/

13.10. Paleo - kivikautista meininkiä! Paleo on yhteistyöpeli, jossa pelaajat toimivat yhdessä heimona keräten ruokaa ja väistellen kivikauden vaaroja. Peli voitti Kennerspiel des Jahres -palkinnon vuonna 2021, ja se ilmestyi suomeksi kesällä 2022.

Esittely lautapelioppaassa: https://www.lautapeliopas.fi/peliarvostelut/paleo/

10.11. peli ilmoitetaan kunhan Jani saa päätettyä illan pelin. Toiveita saa esittää: jani.keranen@hel.fi

8.12. peli ilmoitetaan kunhan Jani saa päätettyä illan pelin. Toiveita saa esittää: jani.keranen@hel.fi

Etelä-Haagan kirjasto

18.8.2022 klo 17.30 - 19.30

Viimeksi päivitetty 26.9.2022