Uusi tulostusjärjestelmä käyttöön Vantaan kirjastoissa

Vantaan kirjastoissa otetaan käyttöön uusi tulostusjärjestelmä. Järjestelmää on kehitetty henkilökunnan ja kirjaston kävijöiden toiveiden perusteella. Uudistuksen yhteydessä vanha print@vantaa.fi-tulostusjärjestelmä poistuu käytöstä. Järjestelmä otetaan käyttöön kirjastoissa porrastetusti, eli sitä ei oteta yhtä aikaa käyttöön jokaisessa kirjastossa. 

Uuden tulostusjärjestelmän asennus saattaa aiheuttaa katkoksia tulostuspalvelun käytössä. Katkoista ilmoitetaan kirjastoissa.

Jatkossa tarvitset tulostamiseen, kopiointiin ja skannaukseen kirjastokortin. Kirjastokortin avulla voit helposti rekisteröityä tulostusjärjestelmään. Rekisteröinti tarvitsee tehdä vain kerran, ja se on voimassa toistaiseksi. Henkilökunta auttaa sinua tarvittaessa.

Voit ottaa 20 kpl mustavalkoista tai 2 kpl värillistä tulostetta tai kopiota päivässä. Tulostaminen ja kopiointi on maksutonta. 

Tulostus tapahtuu kirjaston tietokoneilta. Tulostaminen omasta laitteesta ei ole mahdollista. 

Laitteella voi myös skannata paperisia asiakirjoja digitaaliseen muotoon. Skannatut tiedostot lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut rekisteröinnin yhteydessä. Skannaus muistitikulle ei ole mahdollista.

Kuva: Mikhail Nilov/ Pexels