Päiväkotiyhteistyö

Haluamme rikastaa lapsen mielikuvitusta ja tukea lapsen kielellistä kehittymistä. Kirjaston palvelut ovat maksuttomia.
 

Lisätiedot ja yhteydenotot/Hakunilan kirjasto:
Reija Karvonen reija.karvonen@vantaa.fi

Satutuokiot 3-5 -vuotiaille

Varaa ryhmällesi satutuokio tästä
Ryhmäkoko on mahdollista sopia toiveidenne mukaisesti. Varaathan kirjastossa pidettävän satutuokion vähintään muutamaa viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Etäsatutuokioita voi varata mistä kirjastosta tahansa.

Aihepaketit

Sankarit, ötökät, avaruus, tunnetaidot ja ystävyys vai jotain ihan muuta? Kokoamme aihepaketteja toivotun teeman ympärille. Keräämme paketin mahdollisimman nopeasti ja lähetämme teille viestin, kun kirjakassi on noudettavissa. Voit tilata paketin täältä.

Tunne- ja kaveritaitolaatikko

Hakunilan kirjastosta on lainattavissa tunne- ja kaveritaitolaatikko satuhetkien järjestämiseen. Laatikko sisältää kymmenen teemaan sopivaa kirjaa sekä ohjekansion, josta löytyy jokaiselle kirjalle erikseen luotu satuhetken mallirunko sekä runsaasti vinkkejä ja valmiita tehtäväideoita kirjojen käsittelyyn lasten kanssa. Löydät kirjalliset materiaalit myös tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Katso, onko laatikko vapaana haluamassasi kirjastosta täältä.

Kirjasto Lukudiplomi_pieni.png

Satudiplomi

Satudiplomi antaa lisäintoa satujen lukemiseen ja kuuntelemiseen. Kirjat on järjrestetty aihepiirien mukaan ja niihin on merkitty suuntaa-antavat esimerkki-iät. Kirjoja löytyy 0-6 -vuotiaille. Satudiplomisivulta löydät lukuvinkkejä ja lisäohjeita satudiplomin suorittamiseen. www.lukudiplomi.fi

Luetut kirjat voi merkitä väritettävään Lukulokkiin. Kun yhdessä askarreltu Lukulokki on valmis, lapset saavat kirjastosta ryhmädiplomin sekä kruunun Lukulokilleen.

Kirjastokortti värikkäillä kuvilla

Kirjastokortti

Voit hankkia päiväkotiryhmällesi oman kirjastokortin. Kortti voidaan tehdä kirjastokäynnin yhteydessä – muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksesi.

Kuva: Pixabay, pixabay.com