Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Sadunhohtoinen kuva, jossa tyttö istuu puun juurella ja lukee kirjaa.

Satutuokio

Tapahtuma peruttu

Saduttaako? Silloin on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jännittäviä tarinoita tällä kertaa kuuleekaan! Satutuokio on kirjaston monitoimitilassa ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Satutuokio Hakunilan kirjastossa joka kuukauden ensimmäinen tiistai.

Satutuokio on yhteinen hetki tarinan äärellä. Se on elämys lorujen, satujen ja kertomusten parissa. Satutuokiot soveltuvat erityisesti yli 3-vuotiaille lapsille. Lapsi voi osallistua Satutuokioon yksin tai aikuisen seurassa.

Satutuokio:

  • Tukee lapsen kielellistä kehitystä
  • Innostaa tutustumaan tarinoihin, kirjoihin ja lukemiseen, herättelee halua lukea itse ja tutustuttaa kirjaston palveluihin
  • Tarjoaa laadukkaita lukuvinkkejä koko perheelle (ks. Satudiplomi)


Pienet kerho- tai päiväkotiryhmät voivat osallistua Satutuokioon ilman ilmoittautumista. Suurempia ryhmiä pyydämme ottamaan yhteyttä kirjastoon.

Lisätietoja:
Reija Karvonen
puh. 043 8248 306
reija.karvonen(at)vantaa.fi

Turvallisuutesi on meille tärkeää.  

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kirjastossa ja noudatamme tapahtumassa 1-2 metrin turvaetäisyyksiä. Tapahtumatilaan/tapahtumaan mahtuu turvallisesti kerrallaan max. 8 osallistujaa. 

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kirjastossa on tarjolla käsidesiä ja käsienpesupiste. Tulethan paikalle vain, jos sinulla ei ole hengitystieoireita.   

Seuraamme tapahtumia järjestäessämme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista tällä tapahtumasivulla. 

(Tämä tapahtuma voidaan tarvittaessa järjestää myös etänä.) 

(Kuva: Kuva S. Hermann & F. Richter / Pixabay.com )

Hakunilan kirjasto

3.11.2020 klo 9.30 - 10.00

Viimeksi päivitetty 23.10.2020