Herttoniemen kirjaston ilmastolukupiiri (täynnä)

Kutsumme sinut mukaan ilmastolukupiiriin! Ilmastolukupiirissä luetaan ilmastoaiheista tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä jaetaan kirjojen herättämiä tunteita ja ajatuksia. Vetäjänä on Johanna Juvonen (Instagram johjx). Tervetuloa mukaan!

Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 3.2. klo 18-19.30 etänä Google Meets-ohjelmalla. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla herttoniemen_kirjasto(at)hel.fi. Ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki sähköpostitse.

Ensimmäinen luettava kirja on Jonathan Franzenin esseekokoelma Maailman äärilläVoit noutaa ja lainata kirjan Herttoniemen kirjastosta.

Ilmastolukupiiri kokoontuu Herttoniemen kirjastossa kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18, mutta koronatilanteen niin vaatiessa lukupiiri kokoontuu verkossa. Kokoontumispäivämäärät ovat 3.2., 3.3., 7.4., 5.5. ja 2.6.

Ilmastolukupiiri on avoin kaikille, jotka haluavat pohtia ja keskustella ilmasto- ja ympäristoasioista yhteisöllisessä ja rakentavassa ilmapiirissä. Voit lähteä mukaan vain yhden kirjan verran tai koko kevääksi, oman kiinnostuksesi mukaan.

Kuukauden kirjan voit varata itse tai noutaa Herttoniemen kirjastosta. Kirjaa varataan lukupiiriläisille noin kuukautta ennen kokoontumista. 

Herttoniemen ilmastolukupiiri on osa ilmastolukupiirikampanjaa. Tutustu kampanjaan sen kotisivuilla, joilta löydät monipuoliset kirjallisuuslistat sekä muut ilmastolukupiirit.

#ilmastolukupiiri #ekokirjasto