studio

Musiikkistudio & soittohuone

MUSIIKKITILAT TOISTAISEKSI VAIN MUSAPASSSIN JO OMAAVILLE HENKILÖILLE. OPASTUKSIA EI JÄRJESTETÄ! SUOSITTELEMME OMAN MIKROFONIN KÄYTTÖÄ.

Musapäivystäjä paikalla / musapassien teko ma-la (EI SU!) klo 12-19. Päivystäjän vapautumista saattaa joutua odottamaan jos Stagella on tekniikkaa vaativa tapahtuma.

Yhteystiedot: kirjasto.omena@espoo.fi 

Musiikkistudio on äänieristetty tila. Studiossa on käytössä iMac 27” -tietokone ja Logic Pro X -äänitys- ja editointiohjelma. Voit tehdä mm. puhe-, laulu- ja instrumenttiäänityksiä, masteroida tai editoida äänityksiäsi hyödyntäen studion soittimia, ohjelmistoja ja laitteita.

Soittimet: sähköbasso Spector Legend 4 Classic, sähkökitara Tokai Les Paul LS 100F/CS, akustinen kitara Yamaha APX II.

Laitteet ja ohjelmistot: AKAI MPK88, Native Instruments Maschine MK2 samplerityöasema, Native Instruments Komplete 10 -äänikirjasto, Yamaha THR 10 kitaravahvistin/etuaste.

Muut: mikrofonit, mikrofonitelineet, nuottitelineet, sohva, soittotuolit yms.

Rekisteröityminen käyttäjäksi ja varaukset:

Asiakkaan kanssa tehdään musiikkitilojen (musiikkistudio ja soittohuone) käyttösopimus joko etukäteen tai ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Henkilöllisyystodistus ja kirjastokortti mukaan! Sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä saa henkilökohtaisen Musapassin. Musapassin saa paperisena tai kuvatiedostona esim. mobiililaitteelle. Seuraavilla käyttökerroilla vartija (palvelutorin pääinfotiskillä) päästää sisään tiloihin tarkistettuaan Musapassin, varauksen ja tarvittaessa henkilöllisyyden. Studion käyttöön annetaan lyhyt perehdytys perusasioista. Musavastaava voi auttaa ongelmatilanteissa.

Musiikkistudio ja soittohuone ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin studio toimii tarkkaamona ja äänitys tapahtuu soittohuoneen puolelta.

Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 3 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Musiikkistudion ikäraja on 15 vuotta. Studiossa saa olla korkeintaan viisi henkilöä kerrallaan.

Ensimmäisen käyttökerran yhteyteen on sovittava perehdytystuokio.

Perehdytyksen voi käydä sopimassa Ison Omenan kirjastossa musavastaavan kanssa, joka on paikalla arkisin 12-19 ja lauantaisin 12-18. Perehdytyksen voi sopia myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteystiedot:  kirjasto.omena@espoo.fi 

Soittohuone

Soittohuone on äänieristetty tila. Voit harjoitella joko yksin tai yhdessä soittohuoneen soittimilla ja laitteilla. Tila toimii myös bändiharjoittelutilana. Voit myös tuoda mukanasi oman instrumenttisi.

Soittimet: piano, sähkökitara Tokai Stratocaster, sähköbasso Tokai Hardpuncher, akustinen kitara Tanglewood, sähkörummut Roland TD-11KW, syntetisaattori Roland FA-06

Vahvistimet ja muut laitteet: Kitaravahvistin Cube 40 GX, Bassovahvistin Warwick BC 80, Montarbo Duetto 12A aktiivikaiuttimet (400 W), Mikseri Yamaha MG06X