Musiikkistudio & soittohuone

Varaa Ison Omenan kirjaston studio tai soittohuone. Katso tarvittaessa lisätiedot, käytännöt ja käyttösäännöt kokonaisuudessaan (linkit Varaamoon): 

Soittohuone

Studio

Ison Omenan kirjaston musiikkitilojen käyttö

1. Päästäksesi varaamaasi tilaan tarvitset kirjastokortin (lainausoikeudella) ja voimassa olevan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Musiikkitilojen ikäraja on 15 vuotta. Katso maksimikäyttäjämäärät Varaamosta (linkit yläpuolella).

2. Studion/soittohuoneiden käyttöön ei enää tarvita musapassia.

3. Tutustu tarkasti uusiin päivitettyihin käyttösääntöihin (Varaamo). Hyväksyt ne, kun teet varauksen.

4. Noudatetaan sääntöjä, jotta käyttö on mahdollista jatkossakin.

Älä käytä tilaa, jos olet sairas tai sinulla on koronaoireita. Studioihin, soittohuoneisiin ja niiden käyttöön liittyvät kysymykset ja palaute: kirjasto.studiot@espoo.fi

Tilojen käyttö on maksutonta, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. 

Studio

Musiikkistudio on äänieristetty tila. Studiossa on käytössä iMac 27” -tietokone ja Logic Pro X -äänitys- ja editointiohjelma. Voit tehdä mm. puhe-, laulu- ja instrumenttiäänityksiä, masteroida tai editoida äänityksiäsi hyödyntäen studion soittimia, ohjelmistoja ja laitteita.

Soittimet: sähköbasso Spector Legend 4 Classic, sähkökitara Tokai Les Paul LS 100F/CS, akustinen kitara Yamaha APX II.

Laitteet ja ohjelmistot: AKAI MPK88, Native Instruments Maschine MK2 samplerityöasema, Native Instruments Komplete 10 -äänikirjasto, Yamaha THR 10 kitaravahvistin/etuaste.

Muut: mikrofonit, mikrofonitelineet, nuottitelineet, sohva, soittotuolit yms.

Soittohuone

Soittohuone on äänieristetty tila. Voit harjoitella joko yksin tai yhdessä soittohuoneen soittimilla ja laitteilla. Tila toimii myös bändiharjoittelutilana. Voit myös tuoda mukanasi oman instrumenttisi.

Soittimet: piano, sähkökitara Tokai Stratocaster, sähköbasso Tokai Hardpuncher, akustinen kitara Tanglewood, sähkörummut Roland TD-11KW, syntetisaattori Roland FA-06

Vahvistimet ja muut laitteet: Kitaravahvistin Cube 40 GX, Bassovahvistin Warwick BC 80, Montarbo Duetto 12A aktiivikaiuttimet (400 W), Mikseri Yamaha MG06X

Musiikkistudio ja soittohuone ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin studio toimii tarkkaamona ja äänitys tapahtuu soittohuoneen puolelta.