Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Perhelauantai1

Perhepäivä

Tervetuloa kirjastoon viettämään mukava lauantai koko perheen voimin! Ohjelmasta löytyy tekemistä vauvasta vaariin. Perhepäivä on maksuton perhetapahtuma.

ASKARTELUPISTE KIRJASTON LASTENOSASTO klo 10-12

Askartelupisteessä pääset tekemään oman lohikäärmeesi!

LEGOROBOTTI JALKAPALLO KIRJASTON NUORTENTILA VOX klo 10-12

Oletko aina miettinyt miltä tuntuisi ohjata robottia, joka pelaa jalkapalloa? Nyt siihen on mahdollisuus. EI vaadi aikaisempaa kokemusta ja sopii myös perheen pienimmillekin.

LUKUTOUKKA  POP UP -TILA klo 11:00 & 12:00

Hukassa on runollinen ja hauska tarina siitä, miten sanat syntyvät ja miten ne myös joskus katoavat ja taas löytyvät. Lukutoukka asustaa yhdessä ystävänsä menninkäisen kanssa samassa satumetsässä. Siellä sanat tippuu suusta kuin kypsät omenat puusta. Lukutoukka on oikea sanaseppo ja höpöttäjä ja rakastaa sanaleikkejä niinkuin ystävänsä menninkäinenkin. Sitten tapahtuu kummia, kun noita ilmestyy kuvaan mukaan. Sanat katoavat, mutta minne. Menninkäinen lähtee selvittämään ongelmaa ja tietenkin lopulta onnistuu yhdessä katsojien kanssa ratkaisemaan ongelman. Esitys on suunnattu 5-7-vuotiaille. Kesto 30 minuuttia.

LUMOAVA TALVI -AISTITILA KOKOUSHUONE KAISLA klo 10:00, 10:30 & 11:00

Lumoava talvi saapuu Ison Omenan kirjastoon! Jouluisen lämpimät värit nappaavat mukaansa pörröisiin tunnelmiin! Aistitila hehkuu punaisen eri sävyjä ja tuntuu pehmeältä unelmalta. Tuokiossa sukelletaan talvisiin loruihin. lauluihin ja leikkeihin. Tervetuloa lumiukkojen taianomaiseen seikkauluun ja riemun vietäväksi.

Ison Omenan kirjasto

23.11.2019 klo 10:00 - 12:30

Viimeksi päivitetty 27.10.2019