Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

10-16

Palvelut

10-16

Palvelut

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla CELIA-kirjaston verkkoasiakkuutta. CELIA-kirjaston tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri tavoin lukemisesteisille henkilöille. Tässä kirjastossa voit rekisteröityä CELIA-kirjaston verkkoasiakkaaksi. Lisätietoa palvelusta. www.celia.fi/palvelut/aanikirjat-yksityishenkiloille/.

Palvelut

Musiikkiosastolla voi soittaa sähköpianoa kuulokkeita käyttäen. Palvelu toimii kirjastokortilla.

Palvelut

Digitalkkarilta voit kysyä mistä vain verkkopalveluun, laitteeseen tai ohjelmaan liittyvästä. Voit myös varata ajan yksityisopastukseen. Digitalkkari on kirjastossa lukukausien aikana.

Palvelut

Itäkeskuksen kirjastossa vertaisopastusta senioreille tietokoneasioissa maanantaista torstaihin syyskuusta toukokuuhun. Aika opastukseen varataan Itäkeskuksen kirjaston infosta.

Palvelut

Palvelut

Itsepalvelutulostus PaperCut. Viisi maksutonta tulostetta kolmen kuukauden välein. PDF-tiedostojen mobiilitulostus myös omilta laitteilta. 5 maksutonta tulostetta 3 kuukauden välein

Palvelut

Stoan kulttuurikeskuksessa kahvila-ravintola Café Stoa http://www.ravintolastoa.fi/

Palvelut

Kirjankierrätyspiste sijaitsee kirjaston alakerrassa, portaiden alapuolella.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Kirjastossa on käytössä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti.

Palvelut

Kirjastossa sekä pelattavia että lainattavia lautapelejä. Lasten pelit löydät lastenosastolta ja aikuisten pelit elokuvien luota.

Palvelut

Henkilökohtainen lukuvalmentaja on palvelu sinulle, joka haluat lukuvinkkejä ja ammattilaisen apua kirjallisuuden valintaan. Ota yhteyttä: lukuvalmentaja@hel.fi tai p. (09) 310 85 090

Palvelut

Musiikkia voi kuunnella musiikkiosastolla. Palvelu toimii kirjastokortilla.

Palvelut

Kirjaston alakerrassa kirjankierrätyspisteen vieressä keräyslaatikko. Paristojen navat teipattava ennen jättöä.

Palvelut

Kassillinen rytmisoittimia lainattavissa kirjastokortilla kahdeksi viikoksi musiikkiosastolta.

Palvelut

Ukulele lainattavissa kahdeksi viikoksi kirjastokortilla musiikkiosastolta.

Tilat

Vuokrattavissa kokoushuone: max 50 paikkaa. Varustus: video/dataprojektori, TV, DVD/CD-soitin ja langaton Stadinetti. Tuolit ja pöydät voi järjestää käyttötarkoitukseen sopivalla tavalla. Pienoiskeittiö: kahvinkeitin, vedenkeitin ja liesi, ei astioita. Vuokra 30 €/tunti. Laskutus täysien tuntien mukaan. Tarjoilun voi tilata Café Stoasta p. 09 310 88424. Kokoushuonetiedustelut kirjaston tietopalvelusta, puh. 09 310 85090.

Tilat

48 paikkainen lukusali sijaitsee pohjakerroksessa.

Tilat

Työtila on tarkoitettu max 8 hengelle. Tila soveltuu lyhytaikaiseen työskentelyyn ja kokoustamiseen. Varausaika max 3 tuntia. Varaaminen on maksutonta. Tilassa on Helsingin kaupungin langaton verkkoyhteys, Stadinetti ja liikuteltava lisänäyttö, johon voi kytkeä oman kannettavan tietokoneen. Seinässä on luentotaulu muistiinpanoja varten. Varaukset osoitteessa varaamo.hel.fi.

Laitteet

Kyrillisen näppäimistön voi lainata kirjastokortilla kirjastokäyttöön. Asennus USB-väylään.

Laitteet

Lainaamo on palvelu helsinkiläisille yksityishenkilöille ja ryhmille. Vastuullisen lainaajan tulee olla täysi-ikäinen. Palvelun kautta on ilmaiseksi lainattavissa valo- ja äänikalustoa. Lainaaminen onnistuu ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: avlainaamo@hel.fi Varaus tehdään aina sähköpostitse. Tarkemmat tiedot lainattavasta kalustosta http://kipina.munstadi.fi/av-lainaamo/

Laitteet

0,40 € / sivu (kaksipuoleinen sivu 0,80 €). Kaksi kopiokonetta, ylläkerrassa ja alakerrassa. Kopiokoneilla voi skannata ja tallentaa suoraan USB-tikulle tai lähettää sähköpostina. Skannaaminen on maksutonta.

Laitteet

Kirjastossa käytettävissä SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite. Pyydä palvelualueen virkailijalta.

Laitteet

Xbox 360 sekä PS4 lasten ja nuorten osastolla. Pyydä pelit lasten- ja nuortenosastolta ja anna kirjastokortti pantiksi. Useita erilaisia pelejä.

Laitteet

Skanneri Asko-asiakaskoneissa 23, 24, 25, 26. Erillinen ohje koneen vieressä. Kopiokoneet toimivat skannerina, ja ne tallentavat suoraan USB-tikulle tai lähettävät sähköpostiin.

Laitteet

Mittarin saa kahdeksi viikoksi lainaan kirjaston palvelualueelta. Ei voi varata eikä uusia ja palautus aina siihen, kirjastoon, mistä mittari on lainattu.

Laitteet

Kaksi lehtitablettia, joilla voi lukea suomalaisia ja ulkomaisia e-lehtiä kirjaston tarjoamista e-lehtipalveluista.

Laitteet

Kuusi Hublet-asemaan kiinnitettyä tablettia lainattavissa käyttöön kirjastotilassa.

Laitteet

Pelitabletti lapsille

Laitteet

Ei voi varata eikä uusia ja palautetaan siihen kirjastoon, josta on lainattu.

Löydä kirjastosi

Itäkeskuksen kirjasto kesällä 2009

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-