Itäkeskuksen kirjaston lukupiirit

Itäkeskuksen kirjastossa kokoontuu kolme lukupiiriä: päivälukupiiri, tietolukupiiri ja ilmastolukupiiri. Kesällä lukupiirit ovat tauolla.

Päivälukupiiri kokoontuu tiistaisin klo 13.00 - 15.00.

Tietokirjalukupiiri kokoontuu torstaisin klo 18.00 -  20.00. Tänä syksynä kokoontumiset vielä 18.11. ja 16.12.

Ilmastolukupiiri kokoontuu torstaina 4.11. ja 2.12. klo 18.00 – 19.30 kirjaston kokoushuoneessa. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot löytyvät Itäkeskuksen kirjaston tapahtumatiedoista.

Lukupiirit kokoontuvat yleensä kirjaston kokoushuoneessa, poikkeustapauksissa Kulttuurikeskuksen kerhohuoneessa.

Jos kiinnostuit tiistain päivälukupiiristä, ota yhteyttä Satu Vähämaahan satu.vahamaa(at)hel.fi. Tiistain lukupiiri on kokoontunut vuodesta 2007 lähtien.

Jos kiinnostuit tietolukupiiristä voit tulla suoraan kokoontumiseen ilman ilmoittautumista tai ottaa yhteyttä Satu Vähämaahan satu.vahamaa@hel.fi.

Lukupiireissä luetaan yleensä eri kirjat. Tunnelma kokoontumisissa on rento ja kaikki mielipiteet ovat oikeita ja sallittuja. Piiriin voi tulla vain kuuntelemaan, jos kirjaa ei ole ennättänyt lukea. 

Lukupiireihin voi tulla myös tutustumiskäynnille! Tarkemmat kokoontumisajat ja luettavat kirjat löydät kirjaston tapahtumista.

Luvassa on lukemiseniloa, kiintoisia keskusteluja, toisinaan höyhenenkevyttä välillä taas painavaa asiaa. Joka kerta kahvikupposen äärellä. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja Itäkeskuksen kirjastosta puhelinnumerosta 09 310 85090 tai itakeskuksen kirjasto(at)hel.fi