Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Laitteet

3D-tulostimella voit tulostaa kolmiulotteisesta mallista PLA-muovilla esineitä. Tulostaminen on hidasta, joten työhön kannattaa varata hyvin aikaa.

Materiaali maksaa 0,70 euroa / tuloste. Maksimikoko on 20 x 20cm. Asiakas voi tulostaa viikossa yhden tulosteen. Lisätietoa ja varaukset Varaamosta.

Kyriilinen näppäimistö

Kirjastosta lainattavissa kannettava ASKO-kone, joita voi käyttää kirjastotilassa.

Hinta 40 snt / kpl.

Lainattavissa vuodenaikaan sopivia kuntoilu- ja urheiluvälineitä.

Lainattavissa kävelysauvoja.

Ei lisätietoa

PS4 ja Nintendo Switch pelattavissa kirjastossa.

Senioriliikuntareppuun on pakattu monipuolinen kokoelma liikuttavia välineitä ja ohjeita. Laina-aika on 4 viikkoa. Reppua ei voi varata.

Skanneri monitoimilaitteessa, skannaus sähköpostiin.

Ei lisätietoa
 

Palvelut

Ei kesälauantaisin.

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celian tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri tavoin lukemisesteisille henkilöille. Malmin kirjastossa voit rekisteröityä Celian verkko- tai cd-kerhoasiakkaaksi. Varaa aika rekisteröintiä varten etukäteen, soittamalla (09) 310 85070 tai muun kirjastokäyntisi yhteydessä. Rekisteröintiin tarvitaan voimassaoleva henkilöllisyystodistus tai HelMet-kirjastokortti. Celian palveluihin ja käyttöoikeuksiin voit tutustua tarkemmin Celian sivuilla. www.celia.fi/palvelut/aanikirjat-yksityishenkiloille/.

Saat apua kirjaston tai omien laitteiden (tietokone, matkapuhelin tai tabletti) käyttöön sekä sähköiseen asiointiin ajanvarauksella ja ilman.

Ei lisätietoa

Tulosteet 40 snt / kpl.

Kirjastoon voi tilata aineistoa kaukopalveluna. Hinnasto: Kaukolaina Suomesta ja Pohjoismaista 4 €/kpl British Librarysta tilattu laina 25 €/kpl Muualta ulkomailta tilattu laina 14-25 €/kpl British Libraryn paikannuspalvelu 8 €/kpl Kopiot: lähettäjäkirjaston perimä maksu tai vähintään 4 €

Kirjankierrätyspiste löytyy kirjaston tuulikaapista.

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa

Sovittavissa etukäteen Miika Onkalon kanssa, miika.onkalo@hel.fi

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa

Kaipaatko pikaisia lukuvinkkejä kirjallisuuden nälkään? Vaivaako lukujumi, eikä luettavaa löydy kirjaston hyllypaljoudesta? Tai haluatko saada kirjavinkkejä, koska kirjavinkkejä on kiva saada?

Helsingin kaupunginkirjasto tarjoaa näppärää ja nopeaa kirjavinkkausta kaikille. Valitse mieleisesi lomake ja valitse lomakkeista sanat (5 kpl) lukutoiveiden mukaisesti. Saat henkilökunnan tekemät kirjavinkit (5 kpl) suoraan sähköpostiisi. Lomakkeita on eri teemaisia. Voit myös valita useamman kielen, joilla haluat kirjavinkkejä.

Lomakkeet: 

Yleinen kaunokirjallisuus

Toiset todellisuudet

Rikoskirjallisuus

Rakkausromaanit

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa
 

Kokoelmat

Kirjaston e-lehtikokoelmat luettavissa kirjastossa.
Ei lisätietoa
Ei lisätietoa
 

Tilat

Ei lisätietoa

Löydä kirjastosi

Avoinna

-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla