Tutustu Jätkäsaaren kirjastoon

Kaupungissa elämiseen kuuluu myös kirjasto. Oletko jo tutustunut jätkäsaarelaisten omaan kirjastoon?

Jätkäsaaren kirjasto on etenkin päiväkotilasten, koululaisten ja lapsiperheiden suosiossa, mutta se on vapaasti kaikkien muidenkin käytössä esimerkiksi etätyöhön, opiskeluun tai vapaaseen oleskeluun. Voit lukea lehtiä paperisina tai tabletilta, käyttää maksutta langatonta verkkoa, asioida kirjaston tietokoneella, tulostaa ja skannata.

Jätkäsaaren kirjastossa on laadukas ja iso lautapelikokoelma. Pelejä voi pelata kirjastossa, mutta niitä voi lainata myös kotiin samalla tavalla kuin kirjoja. 

Koiratkin ovat tervetulleita

Jos et ole vielä tutustunut kirjastoon, tule käymään yksin tai lasten kanssa. Myös koirat ovat tervetulleita tähän kirjastoon. Kirjasto on maksutonta, turvallista julkista tilaa sinun käyttöösi.

Voit myös ehdottaa ja tarjota kirjaston tiloihin sopivaa avointa toimintaa. Henkilökunta ottaa ideoita vastaan mielellään!

Jätkäsaaren kirjasto sijaitsee vastapäätä Hietalahdenrantaa Välimerenkadun ja Tyynenmerenkadun kulmassa, perinteikkään Huutokonttorin yläkerrassa. Pääset ovelle raitiovaunuilla 6T, 6H, 7 ja 9.

Jätkäsaaren kirjasto, Tyynenmerenkatu 1