Taina5

#HenksuTutuksi - Taina

Taina3.jpg#HenksuTutuksi –sarjassa esitellään Kallion kirjaston henkilökuntaa.
Ensimmäisenä esittelyssä olivat vanha ja uusi johtaja, eli Kirsti ja Laura. Jutun voit lukea tästä: Näkemiin Kirsti, tervetuloa Laura!

Taina Pirhonen | taina.pirhonen(at)hel.fi

Olen uusi Kallion kirjaston palvelupäällikkö Taina. Aloitin tehtävässäni huhtikuussa 2015 ja sitä ennen olen työskennellyt niin sivistystoimentarkastajana, kaikissa mahdollisissa kirjastotehtävissä kuin toimittajanakin. PKN:n mukaan Kalliossa on hyvä olla ja mikäs Kallion kirjastossa on ollessa, kun työkaverit ovat ihania ja asiakkaat aivan mahtavia.

Mutta mitä palvelupäällikkö tekee? Ensinnäkin toimin lähiesimiehenä kirjaston 2. ja 3. kerroksen kirjastoväelle. Yhdessä suunnittelemme ja tuomme kirjastokäynteihisi iloa ja asiantuntevaa palvelua – joka päivä.

Vastaan Kallion kirjaston sisältöpalveluista ja tiloista sekä niiden kehittämisestä asiakaslähtöisesti. Mikäli et tunnu löytävän kirjastosta mitään tai palat halusta kertoa oman ideasi kirjaston uudeksi palveluksi, olen se henkilö, jonka puoleen voit kääntyä.

Kallion kirjastosta löytyy myös ilmaisia paikkoja näyttelyille. Meillä käy noin 2000 asiakasta päivittäin eli teokset saavat varmasti huomiota osakseen. Kiinnostuitko? Laita minulle sähköpostia, soita tai tule käymään kirjaston toisessa kerroksessa. :)

Voin myös paljastaa, että Karhupuiston lisäksi myös kirjastosta löytyy oma karhu. Vain harvat ja valitut pääsevät näkemään tämän salaperäisen otuksen vaeltelemassa pitkin käytäviä. Kannattaa pitää silmät ja korvat auki!

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 850 53

http://facebook.com/kirjastokallio