harri

#Henksututuksi - Harri tuli taloon

#HenksuTutuksi –sarjassa esitellään Kallion kirjaston henkilökuntaa.  
 
Kirjastossa puhaltavat uudet tuulet. Henkilökunta kirjastojen sisällä vaihtuu - osa lähtee, mutta tapaamme myös uusia kollegoita.
Kun Laura lähti Kallion kirjastosta Oodin hommiin, jäi kirjastomme ilman johtajaa. Pelastuksen saimme kuitenkin aivan naapurista: Vallilan kirjastonjohtaja Harri Sahavirta johtaa ainakin kesän ja alkusyksyn myös Kallion kirjastoa.
 
Kirjasto on yhtä suurta perhettä ja valmistelemme juuri alueellisia tiimejä. Se tarkoittaa, että tulevaisuudessa kirjastot tukevat toistensa työtä yhä enemmän, ja teemme töitä nimenomaan yhdessä, pääasiallisesta työskentelypisteestä riippumatta. Harri uskoo Kallion positiiviseen energiaan ja tekemisen meininkiin. Kalliossa pääsee esimieskin työskentelemään tiimissä ja tästä syntyvä synergia tuo voimaa jaksaa niin Kalliossa kuin Vallilassa. Onneksi kirjastot ovat lähellä toisiaan ja jo valmiiksi hyviä naapureita.
Kirjastonjohtajana Harri kuvailee itseään visionääriksi ja kehittäjäksi.

- Uudet haasteet ja projektit tuovat parhaat puoleni esiin, ja näin pysyn kartalla kaikesta uudesta koko kirjastoalalla.
  Elämme mielenkiintoisia muutoksen aikoja. Vaikka monet asiat askarruttavat ja epävarmuuttakin on ajoittain ilmassa, ovat uudet haasteet lopulta täynnä mahdollisuuksia. Hyvällä porukalla saadaan myös aikaan hyvää, ja kun laitetaan osaaminen kiertämään, ovat mahdollisuudet rajattomat.

Tästä olemme Kalliossa samaa mieltä - t
ervetuloa siis taloon, Harri!