Hubletit

Lainaa Hublet-tabletti kirjastokäyttöön Kalliossa!

Voi itku, ei yhtään asiakastietokonetta vapaana ja päivän lehdetkin varattuja? 
Ei hätää, Kallion kirjastossa voit nyt lainata käyttöösi Hublet-tabletteja, joilla voit käydä sähköpostissa, surffata netissä tai lukea lehtiä sähköisessä muodossa 2 tunnin ajan. Hubleteista löydät myös e-lehtien ePress-sovelluksen ja linkit Helmetin muihin e-palveluihin. 

Jos kirjastoasiakkuutesi on kunnossa, lainaaminen onnistuu kirjastokortilla ja pin-koodilla. Lainaaminen on helppoa. Kun syötät kirjastokorttisi numeron ja pin-koodin latausaseman näyttöruutuun, tabletti vapautuu latausasemasta.  Käytön jälkeen palautat Hubletin takaisin latausasemaan, jolloin se lukkiutuu ja selaustietosi poistuvat automaattisesti. Tabletti toimii vain Kallion kirjaston tiloissa, kotilainaksi siitä ei ole.

Tablettien hankinnan taustalla on kasvava sähköisten palveluiden kirjo ja kysyntä, myös osin se, että kirjaston laitekanta saa näin kaivattua päivitystä. Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta hankkia tai käyttää omia päätelaitteita, Hublet on kirjastoille helppo ja kustannustehokas ratkaisu tarjota tabletti asiakkaiden käyttöön. Helsingin kaupunginkirjastolla on Hublet Oy:n kanssa sopimus, jolla Hublet-tabletteja ollaan toimittamassa tämän vuoden aikana useampaan kirjastotoimipisteeseen. Kallion kirjaston lisäksi Hubletit löydät myös Kirjasto10:stä ja Vuosaaren kirjastosta.

Hublet1.jpg
 Nora S. tutustui Kallion kirjaston Hublet-tablettiin.
- Hieno! Loistava vaikka Hesarin lukemiseen!

***

Hubletin kotisivu: http://www.hublet.fi/etusivu

Hublet Facebookissa: https://www.facebook.com/thehublet

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 850 53

http://facebook.com/kirjastokallio