Lukitse varaus

Lukitse varauksesi jonopaikka loman ajaksi!

Saamme varsinkin kesäaikaan paljon yhteydenottoja pääkaupunkiseudun ulkopuolella lomailevilta ihmisiltä koskien varauksia, joita ei ehditä hakemaan viimeiseen noutopäivään mennessä.

Koska teoksien, joissa on varausjonoa, noutoajan pidentäminen ei ole mahdollista, onkin kirjastotädin syytä muistuttaa jälleen Helmetin hienosta ominaisuudesta nimeltään varauksen lukitseminen.

Kun sekä lomareissu, että paikkasi varausjonon kärjessä lähenee, kannattaakin kirjautua omiin tietoihin ja käydä laittamassa kuvanmukaisesti rasti sen varauksen kohdalle jonka haluat lukita. Näin palattuasi matkoilta ja vapauttaessasi lukituksen, olet takaisin samalla paikalla jonossa kuin reissuun lähtiessäsi!

Huom! Tätä ei kirjastolainen voi tehdä puolestasi, vaan varauksen lukitus ja vapauttaminen onnistuu ainoastaan kirjautumalla itse HelmetinOmiin tietoihin!

 - Avaa omat tiedot ->
 - Varaukset -välilehti ->
 - Tarkista varaukset joissa olet jo ensimmäisten joukossa jonossa ->
 - Rasti ruutuun: Lukitse ->
 - Paina: Tallenna muutokset ->
 - Sivusto vielä varmistaa Jatkatko, paina Kyllä ->
 - Nyt varauksesi odottaa samalla paikalla jonossa (numero / numero), kunnes palaat pääkaupunkiseudulle ja vapautat varauksen, samalla tavalla kuin teit lukitsemisen

HAUSKAA KESÄÄ JA LOMAA KAIKILLE, NÄHDÄÄN KIRJASTOSSA!

***

Kallion kirjasto 
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 855 31

http://facebook.com/kirjastokallio