Vuokraa käyttöösi kokoustila Dekkarikirjasto

Tarvitsetko tilaa kokoukselle tai yksityistilaisuudelle?

Vuokraa käyttöösi Dekkarikirjasto, Kallion kirjaston pohjakerroksessa sijaitseva rauhallinen kokoustila. Paavo Nurmen asuntona 1920-luvulla toiminut huoneisto, on nykyään suosittu kokousten ja pienten tapahtumien pitopaikka. Erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien areenaksi sopivassa tilassa on viehkoa kodinomaisuutta ja vanhan ajan henkeä.

vsco_4.jpg

Tila sopii: Tila koostuu kahdesta erillisestä huoneesta ja se sopii pienimuotoisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Pöydän ääreen mahtuu kokoustamaan 8 henkeä ja halutessasi voit järjestää tuolit katsomoksi 16 hengelle luentoa varten. Tilassa on fläppitaulu ja  55-tuumainen HDMI-yhteydellä varusteltu näyttö, joka on kiinnitetty liikuteltavaan jalustaan. Tila ei ole esteetön. Jos haluat järjestää tilassa kaikille avoimen yleisötilaisuuden, ota yhteyttä: kir.kalliontilavaraukset@hel.fi

Tilasta löytyy: Tilasta löytyy pieni keittokomero (keittomahdollisuudet, kahvinkeitin, vedenkeitin, vesikannu, jääkaappi ja mikroaaltouuni, ota mukaan tarvitsemasi astiatsekä WC. Keittiössä on rikkaharja ja -lapio, jätäthän tilan samaan kuntoon kuin saapuessas

Katso lisää kuvia TÄSTÄ.

Muuta: Tilassa on myös Suomen dekkariseura ry:n lahjoittama dekkarikokoelma, 2633 nidettä (13.11.2019): tsekkaa

Hinta: 100 € / tunti, hintaan sisältyy alv 24%
Tilassa on kaksi hintakategoriaa: normaali hinta ja alennettu hinta. Kirjasto määrittää hinnan aina tapahtumakohtaisesti. Jos olet järjestämässä kaikille avoimen yleisötilaisuuden, sinulla saattaa olla mahdollisuus tilan alennettuun hintaan tai maksuttomaan käyttöön. Annathan tätä varten lisätietoja tilaisuudestasi varauksen yhteydessä.

Varaukset Varaamosta: https://varaamo.hel.fi/resources/au2tzfwtc34q
Voit siellä omatoimisesti tarkistaa vapaat päivät ja kellonajat sekä tehdä varauksen.

Dekkarikirjaston käyttösäännöt:
1. Varattu tila kalusteineen on vuokralaisen käytettävissä sopimuksessa määriteltynä aikana.
2. Mahdollisten alkuvalmistelujen ja loppusiivouksen tulee sisältyä varattuun aikaan. Varaus laskutetaan täysiltä tunneilta.
3. Jos haluat peruuttaa varauksen, se pitää tehdä 5 päivää ennen varauksen alkua osoitteessa kir.kalliontilavaraukset@hel.fi.
4. Peruuttamatta jääneet varaukset laskutetaan.
5. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.
6. Kirjastossa ei voi järjestää tilaisuuksia, joista otetaan pääsy- tai osallistumismaksu (koskien myös materiaalikuluja).
7. Suurin sallittu henkilömäärä tilassa on 24 henkilöä (paloturvallisuussuositukset).
8. Vuokrausajan päättyessä vuokraajan tulee jättää tila samaan kuntoon kuin se oli vuokrausajan alkaessa.
9. Vuokraaja on korvausvelvollinen, mikäli tilan käyttäjät aiheuttavat vahinkoa kiinteistölle tai irtaimistolle. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi kirjaston henkilökunnalle.
10. Vuokrattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus ei saa häiritä muuta kirjaston toimintaa, asiakkaita tai käyttäjiä.
11. Vuokrattavassa tilassa järjestettävän tilaisuuden sisältö tai luonne ei voi olla ristiriidassa Suomen lain kanssa tai hyvän tavan vastainen.
12. Kirjastolla on tarvittaessa ja harkintansa mukaan oikeus evätä vuokralaisen pääsy vuokrattavaan tilaan tai keskeyttää vuokrattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus, mikäli ilmenee, että edellä mainittuja sääntöjä rikotaan tai on rikottu.

Lisätietoja: kir.kalliontilavaraukset@hel.fi
Vastaamme kahden arkipäivän kuluessa.