Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Tilat

Kirjaston toisessa kerroksessa sijaitsee hiljainen työskentelytila. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko ja sähköpistokkeet. Työpisteitä on kuusi kappaletta, joista kaksi on seisomatyöpisteitä. Tila on tarkoitettu opiskeluun ja maltillisesti ääntä aiheuttavaan työntekoon.

Tilat

Avoin ryhmätila Otso. Sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Tilan fasiliteetteihin kuuluvat langaton verkko ja sähköpistokkeet. Tilassa saa keskustella, lukea, opiskella ja tehdä töitä. Tässä tilassa ei tarvitse olla hiljaa. Tilaa ei voi varata.

Palvelut

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa näköongelmien, lukihäiriön tai muun syyn takia, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celia-kirjaston äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille. Kallion kirjastossa voit rekisteröityä sen asiakkaaksi. Verkkoasiakkaana voit omalla laitteellasi kuunnella mitä tahansa kirjasto 40 000 äänikirjasta, CD-kerhoasiakkaana saat kuukausittain kotiisi kirjoja kuunneltavaksi. Rekisteröitymistä varten tarvitaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alle 15-vuotias tarvitsee takaajan.

Palvelut

Digitalkkarilta voit kysyä mistä vain verkkopalveluun, laitteeseen tai ohjelmaan liittyvästä. Voit myös varata ajan yksityisopastukseen Varaamosta https://varaamo.hel.fi/

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Erilaisia lautapelejä kaikenikäisille, sekä lainattavia että kirjastossa pelattavia.

Palvelut

Digitalkkarilta saa maksutonta yksilöopastusta tietokoneisiin ja älylaitteisiin liittyvissä ongelmissa. Digitalkkari on varattavissa arkisin klo 12-16, maksimivarausaika on yksi tunti kerrallaan ja yksi varaus/asiakas. Nyt varaaminen käy näppärästi Varaamosta. Kirjautua voit google- ja facebook-tunnuksilla tai voit tehdä Yle-tunnukset. Varausta tehdessä kerro missä asiassa tai millä laitteella kaipaat opastusta.  
Varaa digitalkkarilta aika: https://varaamo.hel.fi/resources/avveiqge7dzq

Palvelut

Palvelut

Mölkky, petankki, frisbee, lasten tennismailat ja pallo.

Laitteet

A4 ja A3. Kopiokoneella voit myös skannata tiedostoja sähköpostiin.

Laitteet

Monitoimikoneella voi kopioida, tulostaa, skannata sähköpostiin ja muistitikulle.

Laitteet

Kirjaston 1. kerroksessa sijaitsevasta automaatista, voit lainata käyttöösi kannettavan tietokoneen. Konetta voit käyttää missä tahansa kirjaston sisällä.

Löydä kirjastosi

Kallion kirjasto kesällä 2009

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-