Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Ääneenluku

Ääneenlukuhetki Kallion kirjastossa to 14.11.

Ääneenlukeminen ei ole vain hiljaa kuuntelemista, vaan se tarkoittaa myös ajatusten vaihtoa. Se on yhdessäolon kokemista. Kallion kirjastossa (Kupolisali 1.krs) järjestetään Pohjoismaisen kirjallisuusviikon kunniaksi ääneenlukuhetki torstaina 14.11.2019 kello 13.00 - 14.00. Ääneenlukijoina on kirjaston henkilökuntaa ja vapaaehtoinen lukulähettiläs. Tilaisuus on esteetön ja maksuton.

- Ääneenlukutapahtuma on kaikille avoin. Tarkoitus on lukea ääneen otteita Peppi Pitkätossusta (Astrid Lindgren), Sofien maailmasta (Josein Gaarder) ja Babetten pidoista (Karen Blixen), jotka ovat Pohjoismaisen kirjallisuusviikon tämän vuoden teemakirjoja. Monille on luettu ääneen lapsena ja monet ovat lukeneet ääneen lapsille. Ääneen lukemisen kuuntelu voi olla myös aikuiselle rauhoittava ja antoisa kokemus, kertoo Kallion kirjaston erikoiskirjastonhoitaja Silene Lehto.

Lukulähettilästoiminnassa on kyse siitä, että vapaaehtoiset lukulähettiläät tukevat Helsingissä lukuharrastuksen säilymistä lukemalla ääneen ikääntyneille tai muille, jotka tarvitsevat apua lukemisessa. 

Pohjoismaista kirjallisuusviikkoa vietetään 11.-17.11.2019. Kirjallisuusviikko tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille kutsun juhlimaan kirjallisuuden merkeissä. Vuoden teema on "Juhlat Pohjolassa" ja tätä voi käyttää lähtökohtana kaikkeen kirjallisuusviikon aikana tapahtuvaan toimintaan.

*

Pohjoismainen kirjallisuusviikko

*

kuva: ©Marianne Skurnik

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki
09 310 850 53
Kallion kirjasto Facebookissa

Kupolisali (1. krs) (Kallion kirjasto)

14.11.2019 klo 13.00 - 14.00

Viimeksi päivitetty 4.11.2019