Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kallio Kipinöi: Improtango-tapahtuma

Tervetuloa tanssimaan, kuulemaan ja katsomaan tangoa Kallion kirjastoon! Tiedossa on rento ja mukaansatempaava Improtangotapahtuma. Tule nauttimaan huippubandoneonisti Mikko Heleniuksen soitosta ja koreografipari Minna Tuovisen ja Martin Heslopin tanssista. Jos haluat osallistua Improtango-opetukseen tuo oma pari mukana.

Minna Ja Martin ovat luoneet kiehtovan tavan opettaa tangoa. Improtangon hienous ja ainutlaatuisuus perustuu siihen, että se on helposti lähestyttävä, kuka tahansa pääsee kokemaan tangon lumoa helposti lähestyttävien harjoitusten avulla. Se on hienovarainen tapa kommunikoida parin kanssa.

Minna Tuovinen ja Martin Heslop ovat kokeneita koreografeja, tanssijoita, filmintekijöitä ja opettajia. He ovat luoneet yhdessä yli 60 tanssiteosta, joista useat ovat olleet tilausteoksia kotimaisille ja ulkomaisille festivaaleille. Pari on saanut paljon kiitosta tangoa ja nykytanssia yhdistävistä teoksista, joita on esitetty eri puolilla Argentiinaa, Brasiliassa, Kolumbiassa, Euroopassa ja Suomessa.

Mikko Helenius on valmistunut kirkkomuusikoksi Sibelius-Akatemiasta ja työkentelee kanttorina Helsingissä. Monikulttuurinen musiikki ja monityylinen improvisointi ovat Mikolle läheisiä. Mikko on soittanut bandoneonia 90-luvulta asti. Hän on esiintynyt ja levyttänyt tangoyhtyeissä useissa maissa sekä säveltänyt ja sovittanut tangomusiikkia. Hän saa bandoneonin puhumaan, kuiskimaan ja laulamaan kuin elävän ihmisen.

Tapahtuma on osa Improtango-festivaalia.

***

Kirjaston tiloihin on annettu (vahva) suositus masvomaskin käytöstä. THL:n ohjeistuksen mukaisesti keräämme nimen ja yhteystiedon osallistujista, mahdollisen tartuntajäljityksen helpottamiseksi. Yhteystiedon voit jättää ilmoittautumalla tapahtuma-sivulla tai paikan päällä itse tapahtumassa. Tietoja säilytetään vähintään kaksi viikkoa. 

Tapahtumatilassa on käsienpesu- ja käsidesi-pisteet, katsomossa huomioidaan turvavälit. 
 
Huomioittehan, että julkiseen tilaan / tapahtumaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

***

Kallion kirjasto 
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 850 53

https://www.facebook.com/kirjastokallio

Kallion kirjasto

19.11.2020 klo 18.00 - 19.30

2

Viimeksi päivitetty 6.11.2020