Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kallio Kipinöi: Matilda Mother band

Kipinöi – Matilda Mother band sytyttää liekin 19.11. klo 12-13.30 Kallion kirjastossa osana Kallio Kipinöi 2020 festivaalia. Tule kokemaan, miten 2 akustista laulua, vanha Landola ja mandoliini lähtevät soimaan Kallion kirjaston kauniiseen holviin. Tilaisuus myös live-striimataan Matilda Mother bändin Facebook -sivuilla.

Matilda Mother band on folkrock -duo, joka tekee sekä akustista kantaaottavaa folkrockia että kokeellista musiikkia. Jäsenet ovat Ninel Grönholm ja Tomi Christiansson. Sävellykset tekee Tomi Christiansson, joka on toiminut myös Gypsy Eyes -yhtyeen sanoittaja/säveltäjänä. Tomi Christianssonilla on oma, ainutlaatuinen sävelkieli ja se perustuu korvakuulolta oppimiseen.

Rytmi yhdistää näitä punk -ajan kasvatteja. Tomi Christianssonin pääinstrumentti on sähkökitara ja hän on erityisesti feedback -kitaran mestari. Suurin osa äänityksistä on tehty akustisella kitaralla, 2 laululla ja vaihdellen keittöistä löytyvillä käyttötavaroilla. Duon toimintaa voisi kuvata sanoilla hetki, taika, kokeellisuus. Musiikki sopii kuulijalle, joka rakastaa 60-70 -luvun soundia ja on ennakkoluuloton mieleltään.

https://www.matildamotherband.com

***

THL:n ohjeistuksen mukaisesti keräämme nimen ja yhteystiedon osallistujista, mahdollisen tartuntajäljityksen helpottamiseksi. Yhteystiedon voit jättää ilmoittautumalla tapahtuma-sivulla tai paikan päällä itse tapahtumassa. Tietoja säilytetään vähintään kaksi viikkoa. 

Tapahtumatilassa on käsienpesu- ja käsidesi-pisteet, katsomossa huomioidaan turvavälit. 
 
Huomioittehan, että julkiseen tilaan / tapahtumaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

***

Kallion kirjasto 
Viides linja 11
00530 Helsinki
09 310 850 53

https://www.facebook.com/kirjastokallio

Kupolisali, 1. krs. (Kallion kirjasto)

19.11.2020 klo 12.00 - 13.30

0

Viimeksi päivitetty 9.10.2020