Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Käsidesi

Kallion kirjasto keskeyttää kaikki yleisötapahtumat koronaepidemian hidastamiseksi!

Torstaina 12.3. Helsingin kaupunki on päättänyt peruuttaa yli 500 hengen yleisötilaisuudet. Perjantaina 13.3. kaupunki päätti myös peruuttaa yli 100 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet toistaiseksi. Kirjastojen, kulttuurikeskusten, sekä liikunta- ja nuorisopalvelujen itse järjestämät harrastusryhmät, kurssit ja ohjattu vapaa-ajan toiminta perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.

Kirjastot ovat auki, mutta niissä järjestettävät yleisötilaisuudet perutaan toistaiseksi. Tämä tarkoittaa kaikkia kirjaston tai yhteistyökumppanin järjestämiä tapahtumia, satutunteja, kursseja ja opastuksia. Pahoittelemme tapahtumien perumisesta aiheutuvaa harmia.

Huolehdimme kirjastotilojen ja asiakkaiden käytössä olevien laitteiden siisteydestä tehostetusti. Toivomme myös asiakkaiden huolehtivan käsi- ja yskimishygieniastaan kirjastokäyntien yhteydessä. Tärkeintä on käsien huolellinen pesu, mutta sen lisäksi sisääntuloaulassa ja kaikkien kerroksien palvelutiskeillä on käsidesiä käytettävissä.

Jos et halua asioida kirjastossa ja hakea varauksiasi, löydät ohjeet niiden jäädyttämiseen tai perumiseen täältä: https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Uutispalat/On_ok_perua_varaus(177202)

Kirjaston laajat e-aineistot (kirjat, lehdet, musiikki) ovat käytettävissä kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla: https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto

Auta naapuria! Nappi Naapuri

https://www.nappinaapuri.fi/events/koronapu

"Koronavirusepidemia sattuu kaikkein eniten ikäihmisiin, ja niihin joilla on joku vaativa perussairaus. Miten me voisimme yhdessä auttaa heitä naapurustoissamme? Viedä lääkkeitä tai ruokaa oven taakse, jottei heidän tarvitse lähteä ihmisjoukkoihin? Ja tietysti huolehtia, että teemme asian mahdollisimman hygieenisesti! Tai auttaa kaukana asuvia omaisia huolehtimaan läheisestään, jonka luokse he eivät nyt koronaviruksen vuoksi voi matkustaa.

Nappinaapuri.fi/koronapu on paikka jossa voi pyytää ja tarjota apua koronaviruksen vuoksi. Viestejä voi lukea kirjautumatta, mutta viestien kirjoittaminen ja niihin vastaaminen vaatii rekisteröitymistä palveluun."

Kallion kirjasto

14.3.2020 klo 15.00 - 13.5.2020

Viimeksi päivitetty 31.3.2020