Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

remonttijuhlakuva

Kallion kirjaston Remonttijuhla!

Ennen kirjaston remonttia on aika juhlia!
Keskiviikkona 30.8.2017 kirjastossa on runsaasti koko perheen ohjelmaa, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan!
 

klo 10.00 Minna Rimpilä: Maukan ja Väykän matka
Maukka ja Väykkä ovat olleet matkoilla ja nyt Maukka palaa halusta kertoa ystävysten seikkailuista kaiken - tietysti matkalla näpsittyjen valokuvien kera! Mitä kaikkea Italiassa voikaan tapahtua, etenkin kun tämä tuttu kaksikko lähtee matkaan? Tule mukaan reissaamaan!Esitys perustuu Timo Parvelan kirjoittamaan Maukan ja Väykän matkakirjaan ja se yhdistelee sekä teatteria että valokuvia. Esitys on vuorovaikutteinen eli pienet katsojat pääsevät osallistumaan kuvien lukuun ja matkan kulkuun.
Esitys soveltuu parhaiten yli 3-vuotiaille lapsille ja kestää n. 40 minuuttia.

klo 12-14 Kupolisalin Päiväkahvit
Tervetuloa nauttimaan kahvia tai teetä ja katselemaan kuvia kirjaston aiemmista vuosista. Kahvittelun lomassa on mahdollista keskustella henkilökunnan kanssa kirjaston tulevasta remontista, remonttiaikataulusta ja remontin väliaikaisista vaikutuksista Kallion kirjaston palveluihin.

klo 14-16 Vintin välitunnin Kirjava pop up -kioski
Oletko koskaan miettinyt, mikä olisi Harry Potterin suosikkijuoma? Entä miltä puolestaan näyttäisi Ronja Ryövärintyttären persoona juomana?
Remonttijuhlassa pääset suunnittelemaan ja koristelemaan mehu- tai limujuoman, joka kuvastaa valitsemaasi kirjallisuushahmoa. Juomasekoituksista kootaan Vintin välitunnin oma drinkkivihko, ja lopuksi pääset myös herkuttelemaan omalla luomuksellasi! Vintin välitunti on alakouluikäisille suunnattu iltapäiväkerho, mutta Remonttijuhlan drinkkityöpaja on avoin kaiken ikäisille!

klo 17-19 TangoConTexto
TangoConTexto on rento ja helposti lähestyttävä tangotapahtuma. Se sisältää pienimuotoisen esityksen sekä n. 45 minuuttia kestävän Improtango-opetuksen, jossa on mukana livemusiikki. Tunti on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, eikä aikaisempaa kokemusta tangosta tarvita. Kirjastokiertueen opettajina ovat Minna Tuovinen ja Martin Heslop. Kokenut koreografi-tanssijapariskunta on tullut tunnetuksi tangoa ja nykytanssia yhdistävistä esityksistä, joita on esitetty Argentiinassa, Brasiliassa, Kolumbiassa, Euroopassa ja Suomessa. He ovat työskennelleet yhdessä 25 vuoden ajan ja ovat hyvin pidettyjä opettajia, joilla on taito opettaa tangoa kaiken tasoisille. Tuntia säestää argentiinalainen badoneonisti Mercedes Krapovickas.

klo 20.30 Spesiaalinäytös!
Poikkeuksellinen mahdollisuus osallistua upeaan tapahtumaan kirjaston normaalin aukioloajan ulkopuolella! Lahjakas pianisti Ilari Hannula tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen, jossa mustavalkoinen mykkäelokuva herää nelimetrisellä valkokankaalla uudella tavalla henkiin, Ilarin loihtiessa esityksen äänimaiseman pianon avulla. Ilarin debyyttiesitys kirjastossa (2016) veti salin täyteen katsojia, saavu siis ajoissa paikalle! Ovet iltaesitykseen avataan klo 20.15. Esitys toteutetaan yhteistyössä KAVI:n (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti) kanssa.


Lisäksi päivän aikana on mahdollista ostaa poistokirjoja ja –lehtiä, sekä tutustua Lukuvalmentaja –palveluun. Mikäli sää suosii, voi olonsa tehdä mukavaksi myös kirjaston Kesäpihalla. Tervetuloa!

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki
09 310 850 53

https://www.facebook.com/kirjastokallio

***

Kallion kirjaston remontti 2017-2018  

Kallion kirjasto suljetaan remontin vuoksi noin neljäksi kuukaudeksi 18.9.2017 alkaen. Tavoitteena on, että ovet avataan jälleen ensi vuoden helmikuussa.  
Kallion kirjaston remontin aikana Vallilan kirjasto on auki myös sunnuntaisin klo 10-16.  Lisätietoja: https://www.helmet.fi/kallionremontti
Seuraa somessa: #kallionremontti

Renoveringen av Berghälls bibliotek 2017-2018 

Med anledning av renoveringen håller Berghälls biblotek stängt i ungefär fyra månader från och med 18.9.2017. Meningen är att vi öppnar dörrarna igen i februari nästa år.  
Vallgårds bibliotek håller undantagsvis också öppet på söndagarna kl. 10-16 så länge renoveringen håller på. 
Mer information: https://www.helmet.fi/kallionremontti
Följ oss i de sociala medierna: #kallionkirjasto
 

Kallion kirjasto, Kupolisali 1. krs (Kallion kirjasto)

30.8.2017 klo 10.00 - 21.30

Viimeksi päivitetty 17.8.2017