Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kallion kirjaston toinen kerros uudistuu vuoden 2022 aikana

Kallion kirjaston toisessa kerroksessa puhaltavat muutoksen tuulet kuluvana vuonna. Sisustamme ja uudistamme kerroksen hyllyt, työskentelypisteet ja muut kalusteet.
  
Lisäksi siirrämme uudistuksen yhteydessä kaunokirjallisuuden sekä nuorten kokoelman toiseen kerrokseen, tietokirjallisuuden sijoitamme puolestaan ensimmäiseen kerrokseen. Annamme lisää tilaa oleskelulle ja työskentelylle, nostamme esille kiinnostavaa luettavaa ja luomme yhdessä viihtyisää, viipyilyyn innostavaa tilaa. Vaalimme myös ikkunoista sisään tulvivaa valoa ja vanhaa arkkitehtuuria. 

Toisen kerroksen palvelut ja kokoelmat ovat pois käytöstä remontin vuoksi tämänhetkisen arvion mukaan loppukesän ja alkusyksyn ajan. Pidämme kuitenkin ensimmäisen ja kolmannen kerroksen palvelut avoinna koko muutostyön ajan.  

Haluamme kuulla mielipiteesi uudistuksesta! Pääset vaikuttamaan lopputulokseen osallistumalla viikoittaisiin kyselyihimme, joista ensimmäinen alkaa viikolla 4. Kyselyihin voit vastata joko kirjaston aulatilassa tai tässä alla:
    
        

     
     

*

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 850 53

facebook.com/kirjastokallio

   

Kallion kirjasto

24.1.2022 klo 13.00 - 31.1.2022 klo 13.00

Viimeksi päivitetty 24.1.2022