Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kirjanjulkaisutilaisuus: Ari Wahlsten

Kirjanjulkaisutilaisuus: Ari Wahlsten

Tapahtuma peruttu

Kirjasto on päättänyt keskeyttää kaiken tapahtumatuotannon koronaepidemian hidastamiseksi: https://www.facebook.com/notes/kirjasto-helsinki/kallion-kirjasto-keskeyttää-kaikki-yleisötapahtumat-koronaepidemian-hidastamisek/2882638298482974

Kit Karisma -sarjan neljäs rikosromaani julkaistaan Kallion kirjastossa. Kirjailija Ari Wahlstenin haastattelun ja kirjan trailerin jälkeen on varattu aikaa yleisökysymyksille ja -kommenteille. Lopuksi on mahdollisuus hankkia teos edulliseen kustantajan myyntihintaan.

Kit Karisma on amerikkalais-suomalainen mustaihoinen yksityisetsivä, joka ratkoo rikoksia Helsingissä omintakeiseen tyyliinsä. Nyrkkeilyä ja tangomusiikkia rakastava sankari venyttää tarvittaessa lain rajoja, mutta yleensä vain pysyäkseen itse niiden sisäpuolella.

Ari Wahlsten: Hyvästi, enkelini

Satunnainen kohtaaminen nuoren naisen kanssa saattaa helsinkiläisen yksityisetsivä Kit Karisman epäillyksi murhasta. Puhdistaakseen maineensa hän ryhtyy tutkimuksiin, jotka sinkoavat hänet tunnetun mallitoimiston parfyymintuoksun lävitse kovaotteisia ulkomaalaisia miehiä ympäröivään ruudinkatkuun.

Juttuun ovat tahoillaan sekaantuneet myös salaisuuttaan varjeleva äveriäs kauppaneuvos sekä valtakunnan hallitseva tangokuningas sukulaisineen. Juuri mikään ei ole miltä päällepäin näyttää, ja saadakseen julman totuuden selville yksityisetsivä joutuu panemaan peliin kaiken taitonsa ja useaan otteeseen jopa oman henkensä.

Kit Karisma -sarjasta sanottua:

Raikas ja erilainen, huolella tehty dekkarisarja.
-Kirsin kirjanurkka

Yhdistelee amerikkalaisen kovaksikeitetyn rikosromaanin asetelmia brittihenkiseen salapoliisitarinaan. Komeus tapahtuu Helsingissä.
-Helsingin Sanomat

Teksti on monin paikoin kuin itsensä Raymond Chandlerin kynästä. Kukaan muu Suomessa ei kirjoita näin.
-Ruumiin kulttuuri

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
09 310 850 53

https://facebook.com/kirjastokallio

Kupolisali, 1. krs (Kallion kirjasto)

18.3.2020 klo 18.00 - 19.30

Viimeksi päivitetty 14.3.2020