Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

MiestenViikko - Jani Toivola Kallion kirjastossa

Kallion kirjaston Sateenkaarihylly ja kustannusosakeyhtiö Siltala esittävät: kansanedustaja, kirjailija Jani Toivola ja uutuuskirja Musta tulee isona valkoinen.  

Jani Toivolan omaelämäkerrallinen teos pohtii yksilön oikeutta omaan tarinaan. Punaisena lankana on Toivolan matka isänsä synnyinseudulle pieneen Webujen kylään Kenian maaseudulla. Elämäntarinansa kautta Toivola käsittelee ajankohtaisia kysymyksiä liittyen identiteettiin ja ihmisen oikeuksiin – kuka saa rakastaa, kuka saa perustaa perheen ja olla isä tai äiti, kuka saa kutsua itseään suomalaiseksi. Toivolaa haastattelee Niina Holm. Uutuuskirja Musta tulee isona valkoinen ilmestyi lokakuussa 2016.

Jani Toivola on 38-vuotias homoseksuaali, isä, näyttelijä ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hänet valittiin eduskuntaan vuonna 2011 ensimmäisenä tummaihoisena parlamentin jäsenenä. Vuonna 2009 yllättäen löytynyt saksalainen veli johdatti Toivolan isänsä juurille sekä ensikohtaamiseen isänpuoleisen Mapesan suvun kanssa. Tuntematon isä iholla muuttui osallisuudeksi kokonaisesta kulttuurista.

Tapahtumassa on Musta tulee isona valkoinen -kirjaa myynnissä, erikois(!)hintaan vain 20 € / kpl. Mahdollisuus myös omistuskirjoitukseen.

Kallion kirjaston Kupolisalissa, 1. krs, keskiviikkona 9.11.2016 klo 18.
Vapaa pääsy, tervetuloa!

- Musta tulee isona valkoinen: http://siltala.pikakirjakauppa.fi/tuoteryhma/uutuudet/1058?tuoteryhma_search=musta+tulee+isona+valkoinen
- Kustannusosakeyhtiö Siltala: http://siltala.pikakirjakauppa.fi/index.php


Muut Miesten Viikon tapahtumat Kallion kirjastossa: http://helmet.fi/kallionmiestenviikko

#kallionmiestenviikko  |  #miestenviikko  |  #kallionkirjasto
 

***

 - Miesten viikkohttp://www.miestenviikko.fi

Kahdestoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa. Kyseessä on Miessakit ry:n organisoima teemaviikko. Tänä vuonna teemana on Miesten kokema väkivalta. Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan Miesten Viikko tavalla tai toisella toiminnassaan.

*

 - Sateenkaarihylly - https://www.facebook.com/sateenkaarihylly  |  http://helmet.fi/kallionsateenkaari

Sateenkaarihyllyn tavoitteena on parantaa halutun aineiston löydettävyyttä, edistää avoimuutta ja vahvistaa kirjaston roolia syrjintää vastustavana, kaikille avoimena paikkana. Hyllyn viesti on positiivinen. Se välittää tietoa ja tarinoita erilaisuudesta, tarjoaa samaistumisen kohteita ja mahdollisuuden ymmärtää.

 

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 850 53

http://facebook.com/kirjastokallio

 

Kallion kirjasto, Kupolisali 1. krs (Kallion kirjasto)

9.11.2016 klo 18.00 - 19.30

Viimeksi päivitetty 26.10.2016