Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Runollinen äänimatka Taiteiden yönä

Lähde syvälliselle ja mystiselle retkelle musiikin ja runojen kautta. Anna sanojen ja äänten hoitaa!

AP Kivinen tulkitsee runoja kokoelmastaan Valloittaja: proosarunoja isältä pojalle. Runot puhdistavat, ne juoksuttavat menneestä ja muistoista tähän hetkeen. Didgeridoo, tiibetiläiset kulhot ja perkussiot luovat tarinoille maagisen taustan.

Osallistujilla on myös mahdollisuus lukea omia tekstejään musiikin soidessa taustalla. Esityksen jälkeen kirjoitetaan ja keskustellaan siitä, millaisia tunnelmia musiikki ja runot herättivät.

Esiintyjät: AP Kivinen (runot & tulkinta), Juha Sillman (didgeridoo), Seppo Pennanen (tiibetiläiset kulhot), Keijo Koskenharju (perkussiot)

Tapahtumassa tutustut kirjallisuusterapiaan ja sen menetelmiin. Tekstien ja oman kirjoittamisen kautta on mahdollista tutkia ja havannoida ympäröivää maailmaa. Samalla voit etsiä ja ilmaista tunteita, ehkä myös löydät uusia näkökulmia itseesi ja elämääsi. Kirjallisuusterapian tavoitteena on lisätä itsetuntemusta ja voimavaroja arkeen. Mistä oletkaan tullut tähän hetkeen? Mitä mietit nyt? Mihin olet menossa?

Illan aikana kirjoitetuilla teksteillä ei ole taiteellisia tavoitteita, niitä ei arvioida. Osallistumiseen riittää uskallus heittäytyä. Tärkeintä on sukeltaa omaan itseensä ja arkeensa, juuri niin syvälle kuin kukin haluaa. Kirjoitelmien tarkoitus on virittää pohdiskelemaan elämää ja keskustelemaan merkityksellisistä asioista.

Tervetuloa kokemaan ja kirjoittamaan! 

Tapahtuman järjestää Suomen kirjallisuusterapiayhdistys ry.

Suomen kirjallisuusterapiayhdistys ry
Mitä kirjallisuusterapia on?

AP Kivisen blogi

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
09 310 85053
www.facebook.com/kirjastokallio
 

Kupolisali (Kallion kirjasto)

20.8.2015 klo 18.00 - 20.00

Viimeksi päivitetty 3.8.2015