Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Luovan kirjoittamisen piiri

Kauklahden kirjaston luovan kirjoittamisen piiri kokoontuu ensimmäisen kerran Kauklahden kirjastossa torstaina 12.12.2019 klo 18.00-20.00, jonka jälkeen kokoonnumme kuukausittain.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet. Paikalle voi tulla myös kesken vuoden ja ilman erillistä ilmoittautumista, halutessaan yhdeksikin kerraksi.Kirjoituspiirissä kirjoitellaan tarinoita rennolla otteella ja hyvällä mielellä. Täällä saat laskea sisäisen kirjailijasi vapaaksi, voit kirjoittaa omia tarinoita tai osallistua yhteisten tarinoiden kirjoittamiseen.

Tarinat voivat olla jatko-, sarja- sekä lyhyttarinoita. Tämän lisäksi voit julkaista runoja, laulujen sanoituksia ja käsikirjoituksia.Kaiken kirjoittamisen alustana käytämme sosiaalisen verkostoitumisen yhteisöpalvelu Zubbiloa. Zubbilo TarinaPuussa alkutarinasta haarautuu lukematon määrä uusia tarinoita. Zubbilo TarinaPuu on ehtymätön kirja jonka oksilla tarinat jatkuvat, päättyvät ja haarautuvat jatkuakseen eteenpäin. Jokainen käyttäjä voi istuttaa uuden Tarinapuun kirjoittamalla uuden alkutarinan.

Kauklahden kirjasto

12.12.2019 klo 18:00 - 20:00

Viimeksi päivitetty 26.11.2019