kauniainen omatoimikirjasto

Kauniaisten kirjasto laajentaa omatoimikäyttöä aamuisin

Kauniaisten kirjaston omatoimiajat ovat olleet suosittu lisäys kirjaston palveluihin. Asiakkaat ovat ylistäneet mahdollisuuden hakea varauksia tai opiskella kirjastossa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Nyt on kulunut tasan vuosi omatoimikirjaston käyttöönotosta, ja seuraava askel on omatoimituntien lisäys aamuisin.

Ma 1.10.2018 alkaen omatoimikirjastoon pääsee jo klo 6 arkisin ja klo 9 viikonloppuisin. Viikossa tämä tarkoittaa 12 tuntia lisää aukioloa. Lisäys tehdään asiakkaiden pyynnöstä.

Asiakas pääsee kirjastoon normaalien aukioloaikojen ulkopuolella syöttämällä ulko-ovella olevaan lukijaan kirj​​astokorttinsa ja sen pin-koodin. Kirjastossa voi itsenäisesti lainata, palauttaa, noutaa varauksia, lukea kirjaston aineistoja ja käyttää tietokoneita.

Jotta voisit hakea varauksesi omatoimiaikana, sinun pitää hankkia alias-tunnus. Tunnuksen saat henkilökunnalta. Asiakkaat, joilla ei ole tunnusta, voivat hakea varauksensa palveluaikana.

Kauniaisten omatoimikirjasto on käytettävissä 15-vuotta täyttäneille asiakkaille. Alle 15-vuotiaat voivat käydä omatoimikirjastossa yhdessä huoltajansa kanssa.