Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Helsinki

Helsinki-päivä: Unelmien Helsinki -crossfit

Helsinki-päivänä haastamme kaikki kaupunkilaiset mukaan Unelmien Helsinki -Crossfittiin! Crossfitissä saat kertoa millainen olisi Unelmiesi Helsinki ja miten voisit olla sitä rakentamassa. Ehditkö kiertää kaikki pisteet ja antaa unelmistasi kaiken?

Kanssala on Helsingin Diakonissalaitoksen ja Helsingin kaupungin yhteinen ponnistus, joka tarjoaa ihmisille tekemistä ja yhteisöille tekijöitä. Kavennamme ihmisten välisiä yhteyksiä toisiinsa ja niihin yhteisöihin, jotka kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa Helsingissä tuottavat. Haluamme valmiiden tehtävien sijaan Helsinki-päivänä vapauttaa kaupunkilaisia haaveilemaan millainen olisi heidän Unelmien Helsinki ja kuinka he kaupunkilaisina voivat olla mukana sitä rakentamassa.

Crossfitissä pääset sekä visioimaan että ehdottamaan konkreettisia toimenpiteitä visioiden toteuttamiseksi. Toteutuksesta vastaa Kanssala yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa.

Crossfit pisteillämme pääset erilaisten kokeilujen kautta kuvaamaan, visualisoimaan, sanoittamaan ja näyttämään miltä Unelmien Helsinkisi näyttää. Tervetuloa mukaan keskustakirjasto Oodin aulaan ja Maijansaliin aikavälillä 13-16 ottamaan mittaa crossfit pisteillämme muista kaupunkilaisista ja heidän unelmistaan!

Herättele aistejasi, lämmittele pohkeitasi ja tule tuottamaan Unelmien Helsinkiä kanssamme ! Än, Yy, Tee, Nyt!

Keskustakirjasto Oodi

12.6.2019 klo 13:00 - 16.6.2019 klo 16:00

Viimeksi päivitetty 8.6.2019