Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Joonas Suotamo: Roar! – Elämäni wookieena

Suomalaisnäyttelijä Joonas Suotamo on karjunut Chewbaccan karvapuvussa jo neljässä Star Wars –elokuvassa. Nyt mekin pääsemme kuulemaan, millaista on istua Millennium Falconin ohjaimissa Han Solon rinnalla tai hengailla kuvauspaikalla Mark Hamillin, Carrie Fisherin ja Harrison Fordin kaltaisten legendojen seurassa.  

Joonas on toimittaja Hippo Taatilan jututettavana livestriimissä Oodin Facebookissa 4.5. klo 17 alkaen. Pääset seuraamaan suoraa lähetystä tästä linkistä. Yleisö voi lähettää kysymyksiä Facebookin kautta sekä etukäteen että lähetyksen aikana.  

Joonas Suotamo (s.1986) on näyttelijä ja entinen ammattilaiskoripalloilija. Hänen uransa wookieena alkoi alkuperäisen Chewbacca-hahmon näyttelijän Peter Mayhew´n sijaisena elokuvassa Star Wars: The Force Awakens vuonna 2015.  Vuonna 2017 ensi-iltansa saaneesta elokuvasta Star Wars: The Last Jedi alkaen Chewbaccan rooli on kuulunut kokonaan Suotamolle. 

Hippo Taatila (s.1981) on suomalainen kirjailija ja toimittaja. Hänen esikoisromaaninsa, omaelämäkerrallisvivahteinen Isipappablues julkaistiin vuonna 2014.  

Suotamon ja Taatilan kirja Roar! – Elämäni Wookieena ilmestyi helmikuussa 2021 Johnny Knigan kustantamana. Se on lainattavissa Helmet-kirjastoista.

Etätapahtuma (Keskustakirjasto Oodi)

4.5.2021 klo 17.00 - 18.00

Viimeksi päivitetty 27.4.2021

Mistä puhutaan?