tyo oodissa

Töihin Oodiin

Opintoihin sisältyvä harjoittelu

Otamme Oodiin kirjasto- ja media-alan harjoittelijoita. Jos uskot, että harjoittelusta Oodissa olisi hyötyä opinnoissasi, ole meihin yhteydessä. Media-alan harjoittelupaikkojen yhteyshenkilö on Sanna Huttunen sanna.m.huttunen@hel.fi, ja kirjastoalan harjoittelupaikoista ole yhteydessä Laura Norrisiin: laura.norris@hel.fi.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan opintoihin liittyvän harjoittelun. Ohjaamme opiskelijaa harjoittelujakson aikana ja perehdytämme Oodissa tehtäviin töihin. Otamme harjoittelijoita läpi vuoden aina kun meillä on tilaa ja mahdollisuus perehdyttää opiskelijoita. Ilmoitamme tällä sivulla, kun harjoittelupaikat ovat täynnä.

TET-harjoittelu

Syksyn 2019 TET-harjoittelupaikat ovat jo täynnä.

Otamme TET-harjoitteluun nuoria sekä syys- että kevätkaudella. TET-harjoittelu Oodissa sisältää hyllytystä ja hyllyjärjestyksestä huolehtimista Oodin 3. kerroksessa, Kirjataivaassa. TET-jakson aikana pääsee myös tutustumaan kirjaston eri palvelupisteiden työhön. Ole yhteydessä Laura Norrisiin: laura.norris@hel.fi.

Työssäoppimis- ja siviilipalveluspaikat

Jos sinua kiinnostaa työssäoppimis- tai siviilipalveluspaikka Oodissa, ole yhteydessä palveluesimies Sami Jyläkseen, sami.jylas@hel.fi.

Määräaikaiset ja vakituiset työpaikat

Kaikki vakituiset ja yli 6 kk:n määräaikaiset sijaisuudet tulevat avoimeen hakuun Helsinkirekryn sivuille: https://www.hel.fi/rekry/fi.

Kesätyöt

Oodin kesätyöpaikat tulevat hakuun Helsinkirekryn sivuille aina tammi- ja helmikuun vaihteessa samoin kuin kaikki muutkin Helsingin kaupungin kesätyöt: https://www.hel.fi/rekry/fi.

Taksvärkkiläiset

Oodiin ei valitettavasti voida ottaa koululaisia suorittamaan Taksvärkki-päivää.