Työpajat koulu- ja päiväkotiryhmille

Kevään ensimmäiset työpajat ja opastetut kierrokset tulevat varattavaksi Kultukseen 4.12. klo 9.00. 

Keskustakirjasto Oodi tarjoaa monenlaisia työpajoja ja ohjattuja vierailuja koulu- ja päiväkotiryhmille lukuvuonna 2023-2024. Työpajojen aihevalikoima käsittää graafista suunnittelua, ohjelmointia, kuvataidetta sekä lisättyä todellisuutta yhdistettynä kirjallisiin teemoihin. Työpajat tukevat opetussuunnitelman sisältöjä ja sopivat hyvin myös osaksi ilmiöoppimisen kokonaisuuksia. Tarjoamme myös opastettuja kierroksia Keskustakirjasto Oodiin.Työpajojen varaaminen tapahtuu Helsingin kaupungin Kultus-sivustolla.

Kevään ensimmäinen työpaja on päiväkotiryhmille suunnattu Me uhanalaiset -työpaja. Tuokiossa luetaan Pasi Pitkäsen kirja Kadonneiden eläinten saari ja koodataan Blue-Bot-roboteilla. Samalla keskustellaan uhanalaisista/vaarantuneista/sukupuuttoon kuolleista lajeista sekä ihmisen vaikutuksesta muiden lajien elinolosuhteisiin.

Lisäksi tarjoamme kouluryhmille opastettuja kierroksia Oodiin keskiviikkoisin pitkin kevättä. 

Yksi luokka voi varata lukuvuoden aikana yhden työpajan/opastetun vierailun. Työpajat alkavat Oodin ensimmäisestä kerroksesta, mustien kierreportaiden juurelta. Opettajan tai muun ryhmästä vastaavan on ilmoitettava mahdollisesta peruutuksesta sähköpostitse (oodi.lapsetjanuoret@hel.fi).

Ryhmät ovat tervetulleita Oodiin myös omatoimivierailulle. Omatoimivierailulla on mahdollista suorittaa itsenäisiä tehtäviä, joihin voi tutustua täältä. Omatoimivierailulle voi tulla koko ryhmän kanssa. Omatoimivierailulle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lisätiedot sähköpostitse oodi.lapsetjanuoret@hel.fi