Työpajat koulu- ja päiväkotiryhmille

Syksyn 2023 ensimmäiset työpajat tulevat varattavaksi Kultukseen 21.8.2023 klo 9.00. 

Keskustakirjasto Oodi tarjoaa monenlaisia työpajoja ja ohjattuja vierailuja koulu- ja päiväkotiryhmille lukuvuonna 2023-2024. Työpajojen aihevalikoima käsittää graafista suunnittelua, ohjelmointia, kuvataidetta sekä lisättyä todellisuutta yhdistettynä kirjallisiin teemoihin. Työpajat tukevat opetussuunnitelman sisältöjä ja sopivat hyvin myös osaksi ilmiöoppimisen kokonaisuuksia. Tarjoamme myös opastettuja kierroksia Keskustakirjasto Oodiin.

Työpajojen varaaminen tapahtuu Helsingin kaupungin Kultus-sivustolla. Työpajoja on tällä hetkellä tarjolla suomeksi ja ruotsiksi.

Syksyn ensimmäinen työpaja on Kuvita tarina.

Lisäksi tarjoamme kouluryhmille opastettuja kierroksia Oodiin keskiviikkoisin pitkin kevättä. Kierrosten ilmoittautuminen alkaa Kultuksessa 21.8.2023 klo 9.00. 

Yksi luokka voi varata lukuvuoden aikana yhden työpajan/opastetun vierailun. Työpajat alkavat Oodin ensimmäisestä kerroksesta, mustien kierreportaiden juurelta. Opettajan tai muun ryhmästä vastaavan on ilmoitettava mahdollisesta peruutuksesta sähköpostitse (oodi.lapsetjanuoret@hel.fi).

Ryhmät ovat tervetulleita Oodiin myös omatoimivierailulle. Omatoimivierailulla on mahdollista suorittaa itsenäisiä tehtäviä, joihin voi tutustua täältä. Omatoimivierailulle voi tulla koko ryhmän kanssa. Omatoimivierailulle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lisätiedot sähköpostitse oodi.lapsetjanuoret@hel.fi