Vierailulla Oodissa

Vierailulla Oodissa

Koulu- ja päiväkotiryhmät ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan Keskustakirjasto Oodiin. Kevään 2019 opastetut tutustumiskäynnit voi varata Helsingin kaupungin Varaamo-palvelusta. Ryhmien on mahdollista tutustua Oodiin myös omatoimisesti ilman ajanvarausta. 

Sekä opastetuilla vierailuilla että omatoimikäynneillä pätevät yleiset kirjaston käytössäännöt. Toivomme ryhmien huomioivan myös muut kirjaston käyttäjät, kuten opiskelijat ja lehdenlukijat. Juokseminen, meluaminen sekä sotkeminen eivät kuulu kirjastoon. Opettaja tai ryhmän ohjaaja on aina vastuussa oppilaistaan. Vierailukokemuksen onnistumisen kannalta olisi toivottavaa, että koululta tulisi kirjastoon yksi luokka kerrallaan. Oodi on varsinkin aamupäivisin erittäin suosittu retkikohde, ja paikalla saattaa olla samaan aikaan ryhmiä useista kouluista ja päiväkodeista.

Omien eväiden syönti on sallittua lähes kaikkialla Oodissa: ruokailu on kielletty ainoastaan kahvilan ja ravintolan alueella sekä tietokoneiden ääressä. Hyvä paikka eväiden syömiseen on esimerkiksi lastenosaston portailla kolmannessa kerroksessa. Muistathan syödä siististi ja laittaa roskat roskikseen!

Kirjaston henkilökunta auttaa mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Tervetuloa Oodiin!

Lisätietoja antaa Oodin lasten ja nuorten tiimi: oodi.lapsetjanuoret@hel.fi.