oodi

Kino Regina

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva 250 m2 Kino Regina on auditoriomainen tila, joka soveltuu hyvin luentoihin, elokuvanäytöksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Tila on katsomoa lukuun ottamatta esteetön. Varaamalla Kino Reginan käyttöösi, sitoudut noudattamaan tilan käyttösääntöjä

Kuinka paljon tilaan mahtuu ihmisiä?

Katsomoon mahtuu 250.

Mitä kalusteita tilaan voi saada?

Kaikista kalustejärjestelyistä on sovittava kolme viikkoa ennen tilaisuutta sähköpostitse: oodi.tilat@hel.fi Tätä myöhemmin tehtyjä muutostoiveita emme toteuta. Mahdollisia lisäkalusteita, joita tilaan voidaan sopimuksesta toimittaa:

  • mustia sermejä, joihin voi kiinnittää nuppineuloilla (1-4 kpl)
  • matalia pöytiä, esim. paneelin puhujia varten (1-5 kpl)
  • korkeampi pöytä puhujalle (1-2 kpl)
  • 80 x 160 cm pöytiä (1-4 kpl)
  • irtotuoleja (1-10 kpl)

Voinko esittää tilassa elokuvia?

Lattiatasosta on saatavilla HDMI-kaapeli, johon voit yhdistää oman laitteesi, kuten DVD- tai BluRay-asemalla varustetun kannettavan tietokoneen. Jos elokuvatiedosto on muistitikulla, voit samoin yhdistää oman laitteesi HDMI-kaapeliin ja näyttää elokuvan tätä kautta.

Jos tarvitset elokuvaprojektoreita, on niiden käytöstä ja hinnasta sovittava Kansallisen audiovisuaalisen instituutin henkilökunnan kanssa (kavi@kavi.fi).

Huomaathan, että jos esität tilassa tekijänoikeudellista materiaalia (esim. elokuvan), tulee sinulla olla materiaaliin esitysoikeus. Vuokraaja vastaa myös siitä, että elokuvan näyttämisen osalta noudatetaan kuvaohjelmalain (710/2011) velvoitteita, kuten elokuvien ikärajoja koskevia velvoitteita.

Mitä tekniikkaa tilassa on?

Kaikki tapahtumaa varten tehtävät etukäteisjärjestelyt, kuten esimerkiksi striimauksen asentaminen, on tapahduttava varatun ajan puitteissa. Kaikista esitysteknisistä tarpeista on sovittava kolme viikkoa ennen tilaisuutta sähköpostitse: oodi.tilat@hel.fi

Jos tarvitset elokuvaprojektoreita, on niiden käytöstä ja hinnasta sovittava Kansallisen audiovisuaalisen instituutin henkilökunnan kanssa (kavi@kavi.fi).

Puhe: Tilaan on mahdollista saada 2 langatonta käsimikrofonia ja 4 langallista käsimikrofonia.

Kuva ja ääni: Tilassa on valkokangas, videoprojektori ja äänentoisto, joihin voit liittää oman laitteesi lattiatasosta löytyvän HDMI-kaapelin avulla. Varauduthan tuomaan omat liittimet, jotka ovat yhteensopivia laitteistomme kanssa.

Verkkoyhteys: Tilassa on langaton, avoin verkkoyhteys Stadinetti.

Mitä tekniikkapalveluita tilavaraukseen kuuluu ja mitä ei kuulu?

Nämä kuuluvat tilavaraukseen

  • Kolme viikkoa etukäteen sovitut tekniikat toimitetaan tilaan käyttövalmiina
  • Tilavarauksen alussa Oodin tekninen henkilö neuvoo ja opastaa tilan audiovisuaalisen tekniikan käytössä (äänitekniikka, projektori)

Nämä eivät kuulu tilavaraukseen

  • Tapahtuman aikainen äänen miksaus. Suosittelemme oman miksaajan mukaan ottamista
  • Tapahtuman aikainen valojen säätäminen
  • Elokuvien näyttäminen - lukuun ottamatta Kavin kanssa sovitut palvelut

Paljonko tilan käyttö maksaa?

Alla olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tarkemmat hintatiedot täällä.

Perushinnat
Päivä 1612,00 €
4 tuntia 967,20 €
Tunti 272,00 €

Kulttuurihinnat
Päivä 644,80 €
4 tuntia 386,88 €
Tunti 109,12 €

Tilassa on kaksi hintakategoriaa: perushinta ja kulttuurihinta. Kirjasto määrittää hinnan aina tapahtumakohtaisesti. Jos olet järjestämässä tilaisuutta Oodin kanssa yhteistyössä, järjestät kaikille avoimen yleisötilaisuuden tai järjestät toimintaa, jonka Oodi katsoo olevan Opetus- ja kulttuuriministeriön vastuualueen alaista kulttuuritoimintaa, sinulla saattaa olla mahdollisuus kulttuurihintaan tai tilan maksuttomaan käyttöön. Annathan tätä varten lisätietoja tilaisuudestasi varauksen yhteydessä. Tilavuokra laskutetaan tapahtuman jälkeen. 

Mihin aikoihin tila on vuokrattavissa?

Tila on vuokrattavissa maanantaisin koko päiväksi, tiistaista perjantaihin klo 9 - 15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 - 13. 

Miten voin varata tilan käyttööni?

Voit tehdä alustavan varauksen tilaan Varaamossa. Varauksen voi tehdä aikaisintaan kolmen viikon päähän. Pyrimme käsittelemään varaukset 10 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostiisi tiedon, kun varauksesi on hyväksytty.

Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen maksutta kolme viikkoa ennen varattua aikaa. Ilmoita siitä meille osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi. Peruuttamatta jäänyt tai liian myöhään peruttu varaus laskutetaan.

Mahdolliset varaajan etukäteisjärjestelyt tai muut tapahtumaan liittyvät toimenpiteet tulee ottaa huomioon varausta tehtäessä ja ne on sisällytettävä Varaamosta varatun ajan puitteisiin. Varauksen alussa ja lopussa automaattisesti näkyvä puolen tunnin siirtymäaika on pääsääntöisesti varattu kirjaston omia tilaan liittyviä järjestelyitä varten. Puolen tunnin siirtymäajoista ei laskuteta varaajaa.

Voiko tilaan tilata catering-palveluita?

Ei voi, auditorio Reginassa ei voi ruokailla lainkaan.