elokuvateatteri

Koe tai järjestä tapahtumia Oodissa

Oodissa voit osallistua kaupunkitapahtumiin, seurata luentoja, käydä näyttelyissä ja innostua työpajoista. Myös omia tapahtumia on mahdollista tuottaa kirjaston tiloissa.

1. kerroksen monitoimisali ja elokuvateatteri

Vilkas aulakerros tarjoaa suuren salin ja elokuvateatterin näytöksiä ja tapahtumia varten.

Monitoimisali on 240 neliötä ja siellä on kokoontaittuva, nouseva katsomo jossa on maksimissaan 180 istumapaikkaa. Tilan voi kalustaa myös erityyppisiksi pöytäryhmiksi, jolloin tilaan mahtuu maksimissaan 100 henkeä. Monitoimisalissa on siirtoseinät, joten siellä voi järjestää niin suljettuja tilaisuuksia kuin kaikille kirjaston asiakkaille avoimia tapahtumia. Monitoimisaliin voi tilata catering-palvelun Oodin ravintolasta.

Elokuvateatterin auditorio on 250 neliötä ja katsomossa on 250 istumapaikkaa. Tila on vuokrattavissa maanantaisin koko päiväksi, tiistaista perjantaihin klo 8 - 15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 - 13. Auditoriossa ei voi ruokailla.

2. kerroksen tapahtumatila Kuutio ja pienryhmäkeittiö

Kuutio on noin 100 neliön immersiivinen tila älylasiseinillä. Sitä voi käyttää esimerkiksi digitaalisena taidegalleriana ja virtuaalisena oppimistilana.

Pienryhmäkeittiö on 30 neliön tila, jossa voi pitää kokkauskursseja ym. ruuanlaittoon liittyviä pieniä tilaisuuksia.

3. kerroksen lasten tapahtumatila

Lasten maailmassa voi järjestää koko perheen tapahtumia, kuten satuhetkiä, pajoja ja tempauksia.

Kuutio, monitoimisali, elokuvateatteri ja keittiö ovat maksullisia tiloja. Katso hinnasto tästä. Ne tulevat varattaviksi joulukuussa 2018. Muut, maksuttomat tilat tulevat varattaviksi viikolla 50.