oodi_

Oodin tiloja käyttöösi

Tervetuloa työskentelemään ja kokoustamaan keskustakirjasto Oodiin! Tarjoamme käyttöösi monia, erilaisiin tarpeisiin sopivia tiloja. Voit työskennellä niin ryhmässä kuin yksinkin. Suurin osa tiloista on käytössäsi maksutta ja suurimman osan voit varata käyttöösi Varaamosta.

  Maijansali ja Kino Regina

  Oodin ensimmäisessä kerroksessa on kaksi erilaista maksullista tilaa, jotka sopivat loistavasti käyttöösi järjestäessäsi esimerkiksi konferenssejä tai muita suuria tapahtumia. Elokuvateatterinakin toimiva Kino Regina sekä monipuolisella tekniikalla varusteltu Maijansali. 

  Lue lisää Kino Reginasta ja varaa
  Lue lisää Maijansalista ja varaa
  Tutustu hinnastoon
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Keittiö

  Oodin toisessa kerroksessa kodinomainen 30 m2 keittiö, jossa voi järjestää pieniä ruokakursseja ja muita ruuanlaittoon liittyviä tilaisuuksia. Halutessaan ruokailua varata erikseen viereisen neuvottelutilan 8 Varaamosta, jos tila on vapaana. Keittiön vuokraaminen on maksullista. 

  Lue lisää keittiöstä ja varaa
  Tutustu hinnastoon
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Kuutio

  Oodin toisessa kerroksessa on Kuutio, maksullinen 90 neliön immersiivinen tila älylasiseinillä. Sitä voi käyttää esimerkiksi digitaalisena taidegalleriana ja virtuaalisena oppimistilana. 

  Lue lisää Kuutiosta ja varaa
  Tutustu hinnastoon
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Ryhmätilat ja työtilat

  Oodin toisessa kerroksessa on kymmenen eri kokoista ryhmätilaa. Niitä voi varata, huoneen koosta riippuen, 4-16 hengelle. Toisessa kerroksessa on myös neljä työtilaa, joita voi varata 1-3 hengelle. Kaikkia näitä tiloja voit varata maksutta käyttöösi Varaamossa maksimissaan kolmeksi tunniksi. 

  Varaa ryhmätiloja
  Varaa työtiloja
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Lukusali

  Oodin toisessa kerroksessa on erillinen lukusali lukemiseen ja hiljaiseen työskentelyyn. Sali on vapaasti käytettävissä, ei varattavissa.

  Yhteiskäyttötilat 

  Oodin toisessa kerroksessa on kaksi yhteiskäyttötilaa. Nämä tilat ovat vapaasti käytettävissä, eikä niitä voi varata. Huoneiseen saa mennä vapaasti niin moni henkilö kuin sinne sopuisasti mahtuu.

  Oppimis- ja pelitilat

  Oodin toisessa kerroksessa voit esimerkiksi soittaa ja äänittää monipuolisesti musiikkia, kuvata green screenin avulla elokuvia tai pelata erilaisilla laitteilla. Suurin osa näistä tiloista avautuu asiakkaiden käyttöön keväällä 2019.