keittiö

Oppimistila 4, keittiö

Oodin vuokrattavaan pienryhmäkeittiöön mahtuu 10 henkilöä. Keittiö sopii niin yhteisiin kokkaushetkiin kuin kokouksiin. Tilassa on järjestetty virkistyspäiviä, sukujuhlia ja syntymäpäiviä. 

Keittiö on 30 neliön vuokrattava tila, jossa on keittiösaareke ja kaksi liesiuunia.

Keittiöstä löytyy kotikeittiövarustus – tähän kuuluu useampi kattila- ja pannusetti sekä leivontatarvikkeita. Käytössä on myös sähkövatkain, blenderi, sauvasekoitin ja kahvinkeitin.

Voit katsoa tarkat tiedot täältä: Keittiön tarvikelista

Keittiössä on ruokailuastiasto 12 hengelle. Keittiösaarekkeen ympärillä on kymmenen korkeaa istuinta. On mahdollista myös varata viereinen ryhmätila 8 ruokailua varten. Varauksen voit tehdä itse Varaamosta. Ryhmätilojen varaaminen on maksutonta.

Keittiössä on 100 tuuman näyttö, johon voit halutessasi yhdistää oman tietokoneen HDMI- liitännällä. 

Keittiön käyttö

- Olet vastuussa keittiötilan valvomisesta. Jos poistut tilasta pidemmäksi aikaa, voi pyytää henkilökuntaa lukitsemaan keittiön oven
- Muista käyttää liesituulettimia
- Varo nesteen joutumista keittiösaarekkeen pistorasiaan

Jätä keittiö siistiin kuntoon: astiat tulee laittaa lopuksi astianpesukoneeseen ja kone päälle. Loput astiat voi tiskata käsin. Pyyhi pinnat ja laita roskat roskiin.
Muista ottaa mukaan ruokatarvikkeet myös jääkaapista

Ongelmatilanteissa ota yhteys henkilökuntaan. Autamme mielellämme.  

Keittiö varataan Varaamosta

Lisätietoa varaamisesta

Voit tehdä tilaan alustavan varauksen. Muista tehdä varauksesi viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaasi. Käsittelemme varaukset 10 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostiisi tiedon, kun varauksesi on hyväksytty.

Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen kaksi viikkoa ennen varattua aikaa. Ilmoita siitä meille osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi. Peruuttamatta jäänyt tai liian myöhään peruttu varaus laskutetaan.

Lisätietoa hinnastosta

Tilassa on kaksi hintakategoriaa: kaupallinen hinta ja kulttuurihinta. Kirjasto määrittää hinnan aina tapahtumakohtaisesti. Jos olet järjestämässä kaikille avoimen yleisötilaisuuden, sinulla saattaa olla mahdollisuus tilan alennettuun kulttuurihintaan tai maksuttomaan käyttöön. Annathan tätä varten lisätietoja tilaisuudestasi varauksen yhteydessä.

Hinnasto: https://www.oodihelsinki.fi/hinnasto

Tila on esteetön: https://goo.gl/957taq