Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Ääreen: Aalto-yliopiston opiskelijoiden animaatioita

Animaatiot valtaavat Oodin Ääreen-projektissa

Ääreen – dokumentaarisen animaation taideprojekti tuo animaatiota Oodin kaikille esityspinnoille. Lokakuun ajaksi kirjaston ala-aulan esityspinnat muuttuvat animaationäyttelyksi, kun Animaatiokilta ja Aallon animaatio-opiskelijat esittelevät teoksiaan.

Aalto-yliopiston vauhdikas kooste esittelee otteita animaation maisteriohjelman ja sivuaineen opiskelijoiden töistä. Monipuolinen ja oivaltavasti leikattu luuppi rakentuu visuaalisuudelle ja kokeellisuudelle. Koosteen on leikannut Saara Välimäki, leikkauksen opiskelija.

Lyhyesti

Ääreen on immersiivistä animaatiota ja dokumenttia yhdistävä taideprojekti keskustakirjasto Oodissa. Tavoitteena on tukea ja kannustaa dokumentaarisesta animaatiotaiteesta kiinnostuneita taiteilijoita ja luoda toimivia mediataiteen esityskäytäntöjä kirjastokontekstiin. Ääreen yhdistää ennakkoluulottomasti eri alojen asiantuntijoita ja tuo monitaiteisia elämyksiä laajan yleisön koettavaksi. 

Ääreen-projekti on Taiteen edistämiskeskuksen, Keskustakirjasto Oodin, Turku Animated Film Festivalin, Animaatiokilta ry:n, Taiteilijajärjestö MUU ry:n, Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskuksen AVEKin, Aalto-yliopiston, tanskalaisen ANIDOX foorumin, Kansallisen audiovisuaalisen instituutin Kavin ja Dokumenttikillan yhteishanke.

Lisätietoja:

Sanna Huttunen 
Erikoiskirjastonhoitaja, Keskustakirjasto Oodi 
sanna.m.huttunen(a)hel.fi, Puh. 040 186 3042 

Annika Dahlsten 
läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus 
annika.dahlsten(a)taike.fi, Puh. 02 9533 0907 
 

1. krs (Keskustakirjasto Oodi)

1.10.2021 - 31.10.2021

Viimeksi päivitetty 18.10.2021