Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Ääreen: Kansainvälinen animaatiopäivä - Animaatio + Dokumentti

28.10. Paneelikeskustelu:  Animaatio + dokumentti
Klo 14-16 

Kino Regina. Keskustelu suomeksi. 
Vapaa pääsy. 

Ääreen viettää kansainvälistä animaatiopäivää avaamalla animaation ja dokumentin vuorovaikutussuhdetta. Mitä annettavaa taiteenlajeille on toisilleen? Mikä on animaationtekijän suhde dokumentaarisuuteen, entä dokumentaristin animaatioon? Näitä kysymyksiä paneelissa pohtivat ohjaaja ja kirjailija Reetta Aalto, ohjaaja Leena Kilpeläinen, animaatio-ohjaaja ja kuvittaja Ami Lindholm ja animaatio-ohjaaja Reetta Neittaanmäki moderaattorinaan tuottaja-ohjaaja Outi Rousu. 

klo 16.30 Kino Reginassa alkaa elokuvanäytös

TAFF ESITTÄÄ: ANIMOITUJA DOKUMENTTEJA
Näytökseen on vapaa pääsy. 

Lisätietoja Kino Reginan sivuilta
 

Lyhyesti Ääreen projektista: 

Ääreen on immersiivistä animaatiota ja dokumenttia yhdistävä taideprojekti keskustakirjasto Oodissa. Tavoitteena on tukea ja kannustaa dokumentaarisesta animaatiotaiteesta kiinnostuneita taiteilijoita ja luoda toimivia mediataiteen esityskäytäntöjä kirjastokontekstiin. Ääreen yhdistää ennakkoluulottomasti eri alojen asiantuntijoita ja tuo monitaiteisia elämyksiä laajan yleisön koettavaksi.

Ääreen-projekti on Taiteen edistämiskeskuksen, Keskustakirjasto Oodin, Turku Animated Film Festivalin, Animaatiokilta ry:n, Taiteilijajärjestö MUU ry:n, Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskuksen AVEKin, Aalto-yliopiston, tanskalaisen ANIDOX foorumin, Kansallisen audiovisuaalisen instituutin KAVIn ja Dokumenttikillan yhteishanke.

Kino Regina (Keskustakirjasto Oodi)

28.10.2021 klo 14.00 - 16.00

Viimeksi päivitetty 7.10.2021