Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

CChanges (“see changes”)

CChanges konserttisarja

CChanges

Tapahtumapäivät: la 26.10, pe 1.11. ja su 3.11.2019
Paikka: Maijansali, OODI
Tuottaja: Frekvenssi ry
Tuki: Kordelinin säätiö
Yhteistyö: konsertit striimataan suorana osaksi Sound Reasons -festivaalin (New Delhi, Intia) ohjelmaa.

CChanges (“see changes”) -konserttisarjassa seitsemän säveltäjä-muusikkoa esittää tilausteoksen jonka teema on ilmastonmuutoksen vaikutus ympäristöön ja ihmisiin. Luontoäänitykset yhdistyvät esityksissä elektronimusiikin, ambientin ja äänitaiteen sointimaailmoihin ja lähestymistapoihin. Uusista sävellyksistä ja ääniteoksista sekä niiden esityksistä vastaavat Esa Kotilainen, Petri Kuljuntausta, Mikko Haapoja, Ava Grayson (CAN), Ana Gutieszca (MEX), Heikki Lindgren ja Jukka Andersson. Konsertit striimataan suorana Intiaan osaksi Sound Reasons -festivaalia.

KONSERTTIOHJELMA

la26.10.2019, 17:00 - 19:00

Heikki Lindgren - Jukka Andersson

pe01.11.2019, 19:00 - 21:00

Ava Grayson (CAN) - Ana Gutieszca (MEX)

Ana Gutieszca on pohjois-Meksikon alangoilla syntynyt audio-visuaalinen taiteilija. Hänen taiteensa ydin on piirtäminen. Käsittelemällä eläinten epävarmaa läsnäoloa symbolismin kautta, hän syleilee toissijaisuutta.


 

Ava Imogen Grayson on Kanadassa syntynyt ääni- ja mediataiteilija, jonka kotipaikka on Helsinki. Grayson on opettaja Helsingin taideyliopistossa (Sound Art & Sonic Arts) ja hänen painotuksensa on äänen sekä fyysisen ja visualisten eleiden vuorovaikutuksessa. Hän osallistuu säännöllisesti työpajojen ja tapahtumasarjojen järjestämiseen, jotka edistävät yleisön uusia, luovia tapoja laajentaa tietoisuutta itsestään ja ympäristöstään esityksen ja kuuntelun avulla. Graysonilla on maisterin tutkinto Aalto-yliopistosta "Sound in New Media" ohjelmasta ja kandidaatin tutkinto musiikin sävellyksestä British Columbian yliopistosta.


 


su3.11.2019, 16:00 - 19:00

Esa Kotilainen - Petri Kuljuntausta - Mikko H. Haapoja

Maijansali (Keskustakirjasto Oodi)

1.11.2019 klo 19:00 - 21:00

180

Viimeksi päivitetty 15.10.2019