Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

CChanges (“see changes”)

CChanges konserttisarja

CChanges

Tapahtumapäivät: la 26.10, pe 1.11. ja su 3.11.2019
Paikka: Maijansali, OODI
Tuottaja: Frekvenssi ry
Tuki: Kordelinin säätiö
Yhteistyö: konsertit striimataan suorana osaksi Sound Reasons -festivaalin (New Delhi, Intia) ohjelmaa.

CChanges (“see changes”) -konserttisarjassa seitsemän säveltäjä-muusikkoa esittää tilausteoksen jonka teema on ilmastonmuutoksen vaikutus ympäristöön ja ihmisiin. Luontoäänitykset yhdistyvät esityksissä elektronimusiikin, ambientin ja äänitaiteen sointimaailmoihin ja lähestymistapoihin. Uusista sävellyksistä ja ääniteoksista sekä niiden esityksistä vastaavat Esa Kotilainen, Petri Kuljuntausta, Mikko Haapoja, Ava Grayson (CAN), Ana Gutieszca (MEX), Heikki Lindgren ja Jukka Andersson. Konsertit striimataan suorana Intiaan osaksi Sound Reasons -festivaalia.

KONSERTTIOHJELMA

su03.11.2019, 16:00 - 19:00

Esa Kotilainen - Petri Kuljuntausta - Mikko H. Haapoja

Säveltäjä-muusikko Esa Kotilainen on Suomen kuuluisimpia ja monipuolisimpia kosketinsoittajia. Eri tyylilajien (ambient, elektroninen, progressiivinen rock, kansanmusiikki) välillä sujuvasti liikkuva Kotilainen on soittanut lukuisissa eri yhtyeissä ja sadoilla levyillä, mutta on viime vuosina siirtynyt yhä enemmän äänitaideteosten pariin.

Mikko H. Haapoja (MuM) on äänitaiteilija, musiikin tuottaja ja multi-instrumentalisti Helsingistä. Haapoja yhdistää töissään vaikutteita niin suomalais-skandinaavisesta perinnemusiikista, indie popista kuin elektroakustisesta musiikistakin. Äänitaiteessaan Haapoja keskittyy luonto- ja kaupunkiäänimaisemien rajamaille. Läpi 2010-luvun Haapoja on taltioinut synnyinkaupunkinsa äänikuvaa projektissaan Helsingin reitit – äänimaisemasävellyksiä, mediataideinstallaatioita ja monitaiteisia esityksiä luoden.
 

Petri Kuljuntausta on äänitaiteilija, säveltäjä ja muusikko, jonka teoksia on julkaistu muun muassa Australiassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa. Hän on kirjoittanut myös kolme kirjaa elektronisesta musiikista ja äänitaiteesta, kuten On-Off, joka on ensimmäinen kokonaisesitys suomalaisen elektronisen musiikin ilmiöistä ja kehittymisestä. Kuljuntausta käyttää teoksissaan sekä sähköisiä instrumentteja että luonnon ja urbaanin ympäristön ääniä.
 

Maijansali (Keskustakirjasto Oodi)

3.11.2019 klo 16:00 - 19:00

Viimeksi päivitetty 15.10.2019