Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - Star Wars -päivä

Toukokuun neljäntenä päivänä vietetään kansainvälistä Star Wars -päivää ympäri maailman. Helsingin kaupunginkirjasto on tänä vuonna mukana virtuaalisesti, ja luvassa on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille!

Seuraavat ohjelmanumerot näytetään suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla osoitteessa www.helsinkikanava.fi. Videoista tulee myös tallenteet katseltavaksi Helsinki-kanavalle jälkeenpäin.

Klo 11-11.15 Galaktinen mönjäpaja lapsille. Opi tekemään avaruusmönjää omasta keittiöstä löytyvistä tarvikkeista Oodin kirjastolaisten opastuksella!

Klo 14-15 Luento: Musiikki Star Warsin maailmassa. Henri Pitkänen luennoi. Pitkänen on musiikkitieteen tohtorikoulutettava Helsingin yliopistossa. Hänen väitöskirjansa Alterity of Nonhuman Musicking in Star Wars: A Posthumanist Analysis of Anthropocentrism in Music valmistunee näillä näkymin keväällä 2022.

Lisäksi klo 15-17 Pelin paikka LIVE:n Heikki pelaa PC:llä kokoelmastaan löytyviä klassisia Star Wars -aiheisia digitaalisia pelejä ja turisee niistä samalla. Tule mukaan tutustumaan SW-pelien maailmaan! Pelin paikka LIVE:n kolmoskauden tuplamittainen Star Wars-erikoislähetys on katsottavissa suorana Twitchissä osoitteessa https://www.twitch.tv/pelinpaikka, tallenne julkaistaan Helsinki-kanavalla myöhemmin.


Myös Oodin roolipelikerho on Star Wars –tunnelmissa. Lisätietoja osoitteessa https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Tapahtumat/Etatapahtumat/Etatapahtuma_Star_Warspaivan_etapelit_Oo(209713) ja Oodin oneshot-roolipelikerhon Facebook-ryhmässä https://www.facebook.com/groups/oodin.oneshot.roolipelikerho/


Lisäksi koko päivän:
Tietovisa aikuisille:
May the 4th Be With You 2020: Visainen triviapeli Tähtien sota -faneille. Testaa kuinka hyvin loppujen lopuksi tunnet elokuvat ja niiden taustat? Parhaat tietäjät palkitaan!

Pelillinen tietovisa lapsille:
Lähde matkalle ympäri galaksin! Tässä pelissä pääs et tutustumaan galaksin eri planeettoihin ja niiden asukkaisiin. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkinto.

Star Wars: Salainen sith-temppeli -pakopeli
Pidätkö ongelmanratkaisusta? Star Wars -teemaisen virtuaalisen pakohuonepelin voi pelata yksin tai ryhmänä. Kaikki tehtävät ovat mahdollisia ihmisaivoille, mutta mikäli osaat käsitellä Voimaa, siitä voi olla etua! Peli ei edellytä jedimestari-tason tietämystä.

Tarkemmat tiedot tietovisoihin ja pakopeliin osallistumisesta julkaistaan tapahtumapäivänä Facebookissa: https://www.facebook.com/events/156953179061344/

Tapahtumakuva: James Pond / unsplash.com

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

4.5.2020 klo 9.00 - 17.00

Viimeksi päivitetty 29.4.2020