Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - kirjailijat Raisa Omaheimo ja Hanna Ryti

Raisa Omaheimo ja Hanna Ryti kohtaavat Helsingin kaupunginkirjaston streamissä ja keskustelevat kirjoistaan, kirjoittamisesta ja yhteisestä rakkaudestaan stand upiin. 

Tapahtuma on katsottavissa helsinkikanava.fi -sivulla perjantaina 8.5. klo 13. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi

Raisa Omaheimo on helsinkiläinen taiteilija, joka on käsitellyt yksityisen ja yleisen rajapintoja näytelmäkäsikirjoituksissaan Läski ja Häiriö. Koulutukseltaan hän on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja taiteen maisteri. Vuonna 2016 hän sai Vasemmistonaisten Pro Feminismi -palkinnon. Sydän on hänen esikoisromaaninsa.

Sydän -kirja Helmet-kirjastoissa (myös e- ja äänikirjana): https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Sraisa%20omaheimo__Orightresult__U?lang=fin&suite=cobalt

 
Hanna Ryti on näytelmäkirjailija ja teatteriohjaaja sekä teatteripedagogi. Hän on toiminut myös muun muassa radiotoimittajana. Koulutukseltaan hän on teatteritaiteen maisteri, humanististen tieteiden kandidaatti sekä teatteri-ilmaisun ohjaaja.

Rytin teokset Helmet-kirjastoissa: https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Shanna%20ryti__Orightresult__U?lang=fin&suite=cobalt


(Tekstit: Kustantamo S&S, Siltala Publishing)


***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

8.5.2020 klo 13.00 - 13.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 6.5.2020